Damien Allsopin The pure Collection, veteen tehtyjä konvehteja
jos edes luulee pitävänsä suklaasta niin näitä on pakko maistaa
Pacarin Raw 72% on todella hyvä ja kummallinen, Pacarin Raw 100% on sentää karmeinta suklaata jota olen koskaan maistanut
raviolitäyte itse keitetystä ricotasta ja kaupan avocadosta
pastan kanssa, pannutettuja tomaatteja ja pinaattia valkosipulilla, pelkät sivukkeetkin on juhlaa
juustonteon ylijäämää, heraleipä
pienen pieni pippurijuusto juuri puristettuna
3 kommenttia:
Hulta
kirjoitti...
Hei, juustojen ystävänä olisi kiva kuulla enemmänkin kommentteja (ja samalla ohjeita) juuston tekemisestä. Itse on ole uskaltanut muuta kokeilla kuin hesarin ohjeella munajuustoa :)
3 kommenttia:
Hei, juustojen ystävänä olisi kiva kuulla enemmänkin kommentteja (ja samalla ohjeita) juuston tekemisestä. Itse on ole uskaltanut muuta kokeilla kuin hesarin ohjeella munajuustoa :)
kyllä niitä juustojutuja varman vielä tulee.. tuo on nyt vaan ollut aika edestakasin hosumista ilman kummempia ohjeita ja lopputuloskin sitä välillä
No niitä odotellessa :) Kiitos erinomaisesta blogista!
Lähetä kommentti