torstai 16. helmikuuta 2012

sinisissä

juusto suli kummasti sekaan


Maailmassa on joitain kauniita asioita, kärjessä tietenkin Minä. Muita kauniita asiota ovat esimerkiksi sillat, puistotunnelma, viikset, rannat, puistolapset(siis muiden lapset joiden kanssa leikitään puistossa, niiku vaikka Hertta, Onni ja Helmi), tyylikkäät kauluspaidat, Madagasgarilaisesta pavusta tehty suklaa, keskuspuisto, seikkailut, marsut jotka näyttää vanhoilta miehiltä, sushi juuri oikeaan hetkeen, jotkut valitut ihmiset, Lauttasaari, tarkoituksellinen eksyminen kaupunkiin, croissantit ja briossit, rappuset, vesitornit, Weird tales ja vastaava hassuttelu, 808, 606, 303, juhannuskrillaus kaupungissa, oopperaleipä, täydellinen pursotustekniikka(ota en omaa), kauniit polkupyörät, robotit, pehmokilpikonnat, vapaus kaikesta, Helsinki, kaunis ja rento piirretty viiva, Hietsun hautausmaa, se kun ei ole käynyt viikkoon kotona vaan seikkaillut ympäri kaupunkia, yksinkertaisuus, Hernesaaren kärki, se kun joku lopulta ymmärtää, pikkufestarit ja tapahtumat, se jokin, mummot jotka tulee kysymään apua voin ostossa stokkan herkussa, hämmentyneet tytöt, pulla, Pariisi, vuoret(Leppävaaran Mörkövuori) ja kaikki siistit jutut.

juustopojat


Hyvin kaunis asia on myös shropshire blue, mun ja Heikin yksi mielijuustoista. Tässä leivässä on käytetty shropshireä mutta varmaan moni muukin sininen juusto toimii.

takana haiseva ystävämme calvadoksella pesty camembert


sinihomejuustovuoka eli paahtis sinihomeella eli pain de mie ala blö
250 g vehnäjauhoja
165 g maitoa
30 g sinihomejuustoa
15 g voita
7 g sokeria
6 g hiivaa
5 g suolaa

Vaivaa kaikista aineita paitsi juustosta taikina koneella noin 8 minuuttia, lisää paloiteltu juusto ja vaivaa se mahdollisimman hellästi sekaan. Anna taikinan levätä puolituntia. Pötkötä taikinasta leipä ja anna sen nosta tunti vuuassa. Paista.

typerä kaasu-uuni on taas kylmempi toiselta puolelta, varskin kakut ja vuokaleivät saa kärsiäens kuussa tulee Sizzla suomeen, nyky reggaen kovinpia jätkiä, mies joka teki vuodessa 500 levytystä ja vielä mun synttärinä


Ei kommentteja: