leipiin tulee vähän harmaa pinta kun uunissa on liikaa kosteutta edellisestä paistelusta, rakettitiedettä
Näinä päivinä kun on vapaata tulee usein vaan kokkailtua kaikkea kokeilevaa. Heti kun heräsin aloin marinoimaan ruokaa varten kasviksia, sekoittelemalla avocadoetikkaa, hoitamaan leivän juuria ja laittamaan raskin tulemaan huomiselle ruisleivälle, tekemään leipää ja riisipraliiniaa jätskin päälle. Söin mä vähän suklaata ja join kahviakin jossain välissä. Niija paprikasalsaa.
Sinihomejuustopatonki
joka on oikeasti viherhomejuustopatonki koska käytin Österkronia
250 g vehnäjauhoja
170 g vettä
30 g sinihomejuustoa
5 g hiivaa
5 g suolaa
Vaivaa kaikkia aineita paitsi juustoa koneella kahdeksan minuuttia. Littaa taikinaa vähän pöydällä ja taittele sen sisään kolmasosa juustosta, littaa uudestaan ja lisää juustoa ja niin edelleen, yritä olla murjomatta liikaa ettei juusto hajoa täysin taikinaan. Anna taikinan levätä kaksi tuntia öljytyssä astiassa. Jaa taikina kahteen osaan ja rullaa siitä kaksi patonkia(tai yksi pidempi mutta sellanen ei mahdu mun leikkiuuniin). Nosta 45 minuttia ja paista kuumassa uunissa.
taitellaan väliin juustoja
jos joku ei jo tiennyt niin pidän purkeista, musta tulee hyvä kotiäiti
patongit ja se salsa
puffattusta riisistä praliini
Mumu kaupassa joka on muuttanut isompiin tiloihin on hyvä Cluizel valikoima, 2009 maailman toiseksi parhaaksi valittu maitosuklaa.
jos joku ei jo tiennyt niin pidän purkeista, musta tulee hyvä kotiäiti
patongit ja se salsa
puffattusta riisistä praliini
Mumu kaupassa joka on muuttanut isompiin tiloihin on hyvä Cluizel valikoima, 2009 maailman toiseksi parhaaksi valittu maitosuklaa.
1 kommentti:
Purkit ON ihania! Voih, täydellinen tuo Paula-tyttö -purkki. Mutsilla taitaa olla samanlainen, taidankin käydä 'lainaamassa' sen häneltä..
Lähetä kommentti