sunnuntai 23. joulukuuta 2012

juustokatastrofi!

kukkakaali!


Se luvattu maailman loppu tuleekin mutta ei kerralla vaan pieninä haisevina ja parhaimmillaan valuvina paketteina. Kaupansetä oli tehnyt jotain kamalaa! suuren rikoksen ihmisyyttä vastaan. Kuka hirvittävä kissanpentujen vihaaja laittaa samaan kasaan Brie de Payssin ja Brie de Meauxin! Kosto! Argh! Ja otinko väärän ja huomasin vasta maksettuani, pizza on pilalla, joulu on peruttu, tontut täynnä puuroa ja maailmassa on virhe. Hirvittävä Molokin kita on imenut kaiken rakkauden maailmasta, juustokatastrofi!

Hyvää joulua!


parmesaanipohja
150 g vehnäjauhoja
100 g vettä
20 g parmesaaniraastetta
15 g oliiviöljyä
3 g suolaa
3 g hiivaa

päälle haisevaa juustoa vaikka Punasta Heidiä kun Suomituotteita kuuluu kehua tai jotain muuta kivaa vastaavaa. Oliiviöiljyä ja marinoituja kukkakaalia ja valkosipulia, kaalin lehden oli mukana myös Kukkakaalit ja sipuli päivän öljyssä, etikassa ja mausteissa.

Tämä ei sitte muistuta pitsaa paitsi ulkonäöltään, pohjassa on niin paljon juustoa ja rasvaa että se on rapea ja muruinen.

Vaivaa kaikia aineita noin kymmenen minuuttia ja anna taikina levätä pari tuntiä öljytyssä astiassa. Littaa taikina pizzan omaiseksi, täytä ja paista kuumassa uunissa.

 eka ihan juurella tehty leipä pitkään aikaan

 uuniin menossa


 hassu piirakka


3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Voi kauhistus tuota kaupan setää:(
Mutta pizza näyttää herkulliselta!
Hyvää Joulua Aleksi

Iina Kraak kirjoitti...

Aleksi! Vaivauskone on saapunut taloon. Välipäivinä kajahtaa. Mitä ohjetta suosittelisit ensimmäiseksi?

aleksi kirjoitti...

Tee joku yksinkertanen vaalea leipä, patonki tai vastaava niin pääset sinuiksi koneen kanssa