maanantai 29. lokakuuta 2012

suhteemme on ohi, katosit jonnekin

 
vähän läjiä


Vihdoin meidän innokas suhde kurpitsan kanssa on päättynyt. Vikat kurpitsan palat meni aamulla keittoon ja ihan loput vähän myöhemmin hillona pullan väliin vaniljäkreemin kanssa(kyllä sen suuresti kakkublogeissa ihaillun jauheesta tehdyn kanssa, ihan hävettää). Mutta eihän tämä ole enää Dallaspulla kun täyte on eri, mikä kaupunki liittyy kurpitsaan? Pariisipullassa olisi selvästikin vaniljakreemiä ja röökinstumppeja ja Lahtipullassa lihamukinesteeseen tehty kreemi. Guotemalapullassa olisi lautasellinen verta. Toisaalta Dallaspullakaan ei liity mitenkään Dallasiin.

Pullista tuli kamalia, liian löysä taikina taas, jostais syystä aina käy niin. Pulla ei tottele minua. Olkoon tämä siis Vantaapulla.

leivästä tuli myös ankea


yksi pulla


kun ei ole mitään asiaa niin täytekuvina sieniä


sienipihvi, paljon paremman näköstä kun makusta

4 kommenttia:

Laura Hinkkanen kirjoitti...

Sienipihvi! En kestä. Parasta missään blogissa pitkään aikaan.

aleksi kirjoitti...

se oli itse asiassa aika kamalaa.. ihan kun valkuaisvaahtoa rapeassa kuoressa :)

Laura Hinkkanen kirjoitti...

No niinhän siinä tosiaan lukee. Näyttää paremmalta kuin maistuu. Nyyh. Mutta jos paistaa oikein kunnolla voissa, niin luuletko ettei sekään auta? Yrttejä mukaan.

haluaisin nyt pitää tästä mun ihanasta sienipihviajatuksesta kiinni.

aleksi kirjoitti...

kyllä se varmana olisi hyvää jos käyttäisi jotain muuta kun tollasta savusientä :) se on pyöritetty munassa ja panko leivänmuruissa ja paistettu kyllä mitä rapeimmaksi voissa.

koita jonkun hyvän sienen hattua :)