keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Valtakunnallinen juustojen latukilpailu

 
juustorobotti


Uuden vuoden lupaukseni on että syön vaan juustoa ja seilaan juustojen merillä. Juustokeksillä on hyvä alottaa, seuraavaksi paistettua juustoa, leipäjuustoa, juustoa juustolla, juustoankkaa, juustoleipää ja juustokamelia. Rakennan juustorobotin joka vaan tekee uusia juustoja aamusta iltaan ja siinä on Ylläri-nappi josta kun painaa niin koskaan ei tiiä mikä juusto tupsahtaa pöydälle. Voi tätä juuston iloa. Riemulaulua juustoiselle sulolle. Ja sitte teen juustopiirakan jossa pohja on juustoa ja täyte on juustoa ja päällä juuston paikalla on pekonia. Pekonia ja juustoa ja juustoa ja pekonia.

Keskiviikkona 13.2.2013 kello 5.25 noustessani bussiin 54 huomaan tehneeni väärän uudenvuoden lupauksen. En mahdu enää istumaan bussin keskioven jälkeiseen toiseen riviin ovien puolelle jossa aina istuin.

rapeaa


juustokeksi
70 g vehnäjauhoa
50 g pehmeä rasvajuustoa
40 g voita
2 g paprikajauhetta
ripaus suolaa ja pippuria ja valinnaisia yrttejä

Muussaa kaikki aineet tasaiseksi massaksi, mukaan voi pistää pari tippaa vettä jos massa on ihan jauhoa. Anna massan levätä jääkaapissa muovissa tunti. Kaulaa taikina littanaksi ja ota siitä pipareita muotilla tai leikkaa paloiksi. Paista 200 asteissa uunissa.

hyvää uutta vuotta kai


Ei kommentteja: