Mansikkaganachella täytettyjä valkosuklaakuoria. Päällä on koristeena kaikkien hyvien tapojen vastaisesti jotain mitä täytteessä ei ole, mahtelilastu. Ganache oli kyllä aluksi levy josta piti leikata paloja ja dipata ne suklaaseen mutta tässä ilmassa siitä tuli niin löysää että se valahti suoraan dippaushaarukan läpi. Jääkaappikylmänä sen olisi vielä saanut dipattua mutta ei kylmää täytettä voi dipata, menee temperoinnit pilalle.
En millään jaksaisi kirjottaa mitään suklaaraamattua tähän vaikka vähän huvittaisi. Yksi asia silti! niitä sokerimittareita joita myydään suklaajuttuihinkin leivontaroinanettikaupoissa ei voi käyttää suklaaseen. Suklaata mitatessa pitää olla nopeampi mittari eikä sokerimittari pysy mukana, kun mittari näyttää 45 astessa suklaa voi olla jo kuusissakybissä.
tableeraus on kivaa, muovi raappa on vaan siihen paska
suklaa ja ganache, ei mitenkään houkuttelevina näin
Blogiasi jo jonkun aikaa lukeneena (ja ihastelleena) ajattelin uskaltautua kysymään kirjavinkkien perään. Olisko siis jotain suosituksia, joiden avulla aloitteleva amatöörileipuri pääsisi vauhtiin?
tuo ciril hitzin handmade breads on sellanen jota aina suosittelen, se on kyllä englanniksi mutta musta se on tosi hyvä. se pitää myös tilata jostain adlibris.comista tai vastaavasta mutta hinta ei muistaakseni ollut paha.
bertinetin leipää monella tavalla-kirjaa myy varmaan joka kauppa ja kyllä sekin hommansa hoitaa.
myy muuten: enemmenkin tahtoisin sellasia yksinkertasia muotteja siksi tuo ei niin mulle kelpaa, ei se kai sen huonompi mitenkään olekaan
7 kommenttia:
no oot kyllä ihan guru jos tollasia ihan itte teit!Rispektii!
ei se ole niin vaikeeta jos tekee tarkasti.. ja varsinkaan valkosuklaalla :)
Musta muotti on hieno, en sen huonoudesta tietenkään tiedä. Hienoi suklait!
Moi,
Blogiasi jo jonkun aikaa lukeneena (ja ihastelleena) ajattelin uskaltautua kysymään kirjavinkkien perään. Olisko siis jotain suosituksia, joiden avulla aloitteleva amatöörileipuri pääsisi vauhtiin?
tuo ciril hitzin handmade breads on sellanen jota aina suosittelen, se on kyllä englanniksi mutta musta se on tosi hyvä. se pitää myös tilata jostain adlibris.comista tai vastaavasta mutta hinta ei muistaakseni ollut paha.
bertinetin leipää monella tavalla-kirjaa myy varmaan joka kauppa ja kyllä sekin hommansa hoitaa.
myy muuten: enemmenkin tahtoisin sellasia yksinkertasia muotteja siksi tuo ei niin mulle kelpaa, ei se kai sen huonompi mitenkään olekaan
Niin ja vielä sellainen huomio, että leipähommat on jo jotenkin hallussa. Enemmän kiinnostaa nämä makeat mitä väännät. Niistä matskua?
kyllä mä luen mieluusti kaikesta, mitä aleksi keksii vääntää..
Onnellisia ne, joilla on lähipiirissään tuommoinen taikasormi.
t.vakkarikävijä
Lähetä kommentti