sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

perunapitsa

alku


Vaikka kurkku onkin varmaan suomen syödyin hedelmä niin jostain syystä sitä ei juuri koskaan käytetä kuumissa ruuissa. Paistettu kurkku on kuitenkin tosi hyvää ja aika jännän makuista, enemmän kurkkuisaa kun raakana, makeaa ja nurmikon makuista.

Poh's Kitchen ohjelmassa(joka on muuten tosi hyvä, varsikin konditoria jaksot) Poh ja joku Australian paras pitsan vääntäjä tekivät valkoisen perunapitsan niin nyt munkin piti. Omaa versiota vaan paransin parilla kurkun palalla. Pohja on normi valkeataikina ja sen pääll.ä on ranskan kermaa, juustoa, vähän pippuria ja timjamia. Päälimmäisenä on uusi peruna ohuina paloina. Tadaa! herkkuaika.

loppu

2 kommenttia:

Mustikoita ja puolukoita kirjoitti...

Tuorekurkkua minäkään en ole pitsassa maistanut mutta suolakurkkua jauhelihalla ja suolatuilla herkkusienillä, täydellistä krapularuokaa !!

Katiskatar kirjoitti...

Mäkin tein joskus perunapizzaa. On muuten hyvää :) mutta kurkku! :D Minäkin olen syönyt maustekurkkua pizzassa, samoin papuja. Sopivat kyllä ihan hyvin.