keskiviikko 8. joulukuuta 2010

lisää pizzaa

bakkanaalit alkaa


Aikaisempi paras pohja saa nyt parhaan täytteen. Valkoinen pizza pinaattijuustokastikkeella ohje versioitu New Yorkkilaisen Chefs of New York paikan ohjeesta. Emmä siellä ole käynyt, telkkarissa oli.
Pizzan täyte on tosi yksinkertainen, parmesanjuustokastike jossa mulla oli myös Englantilaista shropshire blue sinihomejuustoa, valmiiseen kastikkeeseen sekotin pinaatit, levitin pohjalle ja raastoin vähän koristeeksi parmesaania.

Mitään hienoa ohjetta kastikkeeseen ei multa löydy koska en itsekään tiedä miten juustokastike virallisesti tehdään(roux+kermaa+juustoa). Mutta parmesaani sekoitetaan mukaan viimeisenä pinaatin jälkeen, sitä ei saa koskaan keittää!!

se on vähän kalpea


kerrankin pizza näyttää kuvassa paistettuna paremmalta kun raakana


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam nam. Kelpais mulle! Pitää varmaan tehdä itse kun ei oo tommosta miestä pizzoja pyöräyttämässä.
-Jenni

aleksi kirjoitti...

mulla on sama ongelma :(

Anonyymi kirjoitti...

Mä voisin muuttaa sun luokse niin multa poistuis tuo ongelma! Mutta ai hitto, joulun jälkeen pitäis opiskella täällä niin en voikaan muuttaa...
-Jenni

P.S. Täällä odotellaan innolla mitä keksit noihin hyytelömuotteihin mitkä esittelit tuossa pari postausta sitten!

aleksi kirjoitti...

missä täällä?

ps. ostin kyllä hyytelöidentekokirjan jossa olisi esimerkiksi pekonivodkahyytelöohje mutta ostin ite muotit kyllä lähinnä ostamisen ilosta.. eiköhän niihin joskus jotain tule

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on Kuopiossa.

P.S. Tuo pekonivodkahyytelö voisi olla ihan mukava joulupöytään tai uudeksi vuodeksi.
-Jenni