sunnuntai 12. joulukuuta 2010

joulumyyjäiset

Joulumaa


Niitä on nyt ihan hirveesti, joka koululla trendikaupalla ja puistolla tuntuu olevan omansa. Tänään menin Ranskalaisen joulun kampissa,siinä vieressä olevän joulun maan ja Tuomaan markkinat espalla. Eilen oli myös Myymäläkakkosen joulut joka oli lähinnä humoristinen tapahtuma ja Kuvallakin oli jotain mutta sinne en päässyt. Vanhallakin on tietty ne samat myyjäiset taas ja samaa nää tosiaan on aina.

leivontarekka, uunin pinnavaunut sentään näkyy


ah. aprikoosiwiener. aika täydellinen yhdistelmä


Kampin uusi joulumaa homma oli tapahtumista hirvein, siirappiset joululaulut soi ja muutenkin paikalla oli turistirysätunnelma. Ja joulukaruselli? Myös Kampissa oleva Ranskalainen joulu olikin paljon mukavampi. Homma oli ihan sama kun syksyllä Ranskan syksy(daa?) tapahtumassa mutta ranskikset paleli enemmän. Leivontarekassa ei tälläkään kertaa kiroiltu Ranskaksi joka oli tietty pettymys. Tuomaan markkinat nyt oli sitä mitä ne on, typerää roinaa, lohia, makkaraa ja hassuja pipoja. Tositosi hassuja. Sitte söin Rautatieaseman Namaskar expressissä, kamalaa, älkaa menkö.

en tiiä miten nää liittyy Ranskaan


espa


joulukaruselli


2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Mäkin haluaisin mennä joulumyyjäisiin Hesassa,näyttää niin kauniilta!

cebic kirjoitti...

Mie lähdin valitettavasti Helsingistä jo 10.12 junalla takaisin Joensuuhun lauantaina, joten en kerennyt tuonne Ranskalaisille markkinoille. Juuri kasailivat niitä kojuja, kun hotellilta ohi tuosta hipsin. Muutenkaan ei kyllä kerennyt joulumarkkinoita tsekkailemaan, mitä nyt Kampin keskuksen edestä kävelin jonkun jouluhelvetin läpi. Harmi, olisinpa tajunnut lähteä myöhemmällä junalla, kun en lopulta edes Joensuussa joulumarkkinoille asti päässyt,vaikka se oli juuri tarkoitus aiempaan lähtöön... :D Koitetaan ensi vuonna paremmalla onnella!