maanantai 1. helmikuuta 2010

Dolceria Bonajuto 100% massa di cacaoVälillä tulee käytyä Hakaniemen hallistaa joka on mahti mesta. Se aito vanha kauppahalli siellä satamassa on hagikseen verrattuna huono turistimagneetti jossa on palvelu on surkeaa. Hakaniemen hallissa tulee aina katsottua varsikin leipomo nurkan jutut(jotka on ihmeen surkeita usein) ja Parhiala. Parhialla vaihtuu suklaa valikoimat aika usein ja sieltä voi löytää välillä ihan uusia löytöjä mutta nyt sieltä ei ole oikeen löytynyt mitään kiinnostavaa. Ostin kuitenkin Maglion pienen nätin Africa 75% levyn. Viereinen Deli Deli sen sijaan onnistui yllättämään oikein kunnon erikoislöydöllä eli Dolceria Bonajuton 100% pelkää kaakaomassaa sisältävällä levyllä. Bonajuton suklaat tehdään vanhan aikaisesti rouhien pavut paljon karkeammaksi kun normaalisti eikä valmista massaa ollenkaan skonssata. Itse suklaa on todella rakeista, aika rumannäköistä mutta ei varsinaisesti kovin kitkerää näin vahvaksi. Suklaa myös sulaa heti sormiin ja maistuu suussa vielä puolentunninkin päästä.
Mahtava testattava mutta saa olla aika suklaan ystävä jo että tästä nauttii..

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ehdottomasti Hakiksen halli! Kävin siellä säännöllisesti ostoksilla Hesassa vielä asuessa ja aina kun tulen nyt käymäänkin,sinne vie tie.Seuraavan kerran sitten täytyykin tarkistaa suklaavalikoimat noissa sun ehdottamissa kojuissa. Tuo rouhesuklaa kuulostaa mielenkiintoiselta!

Anonyymi kirjoitti...

Hakaniemen halli , yes ! En ehtinyt sinne, kun tein mutkan Porvooseen. Siellä on kans' yksi P:lan suvun piste! Chjokossa on nätti tyttö myymässä ;) .Laitan sulle ihan pienen yllärin - tulee varmaan ensi viikolla :D Terv. nami-hiiri