sunnuntai 2. elokuuta 2009

mitä ihmettä

namia


Teen mun suklaista? Tuo tummenpi alkaa olemaan pahasti vanhentunutta, ei pitäisi ostaa varastoon mitään kun nuo menee niin nopeesti pilalle. Yksi vaihtoehto olisi tietty gianduja mutta sillekin pitäisi olla joku käyttökohde..

Ideaa?

8 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Leivän päälle lounaaksi, illalliseksi ja ylipäätään kaikille aterioile niin kauan kuin sitä riittää.

Jael kirjoitti...

No entäs konvehteja,eikös nuo just sitä varten olekin....ja sitten ihan noin vaan,suoraan suuhun.

Murphiina kirjoitti...

Mä voin lähettää sulle mun osoitteen, jos vaikka tänne lähettäisit kaikkea ylijäämää. Ei mene haaskeille :D

Ida-Lotta / Fantastic Playroom kirjoitti...

Tommosset suklaanapit on ihan täydellisiä pikkuleipiin ja muffinsseihin!

aleksi kirjoitti...

en osaa tehä muffinsseja.. :)

ja ei nää nyt haaskaan mene, teen pähkinämössön konvehtiin

Anonyymi kirjoitti...

Hei tää nyt ei liity suklaaseen millään tavalla, mut sun kaasu-uunibostonista rohkaistuneena tein itsekin ekaa kertaa pullaa kaasulla ja onnistui mainiosti! Hirvee hööki vaan aluksi päälle, niin tarttuu väriä pintaan. Tack!

Neelalee

Meri, Helsinki kirjoitti...

Rakennan talo.

Anonyymi kirjoitti...

Mä tekisin triplasuklaa juustokakkua. Tumma keksipohja, keskelle valkosuklaasta ja päälle tummasta suklaasta täyte.