maanantai 20. elokuuta 2012

leffapiknik, tekojärvi ja tammisto

piirakalla metsässä


Sunnutaina oli musiikktalon takana leffa piknik juttu johon tein hirveesti eväitä, kukaan ei tullut. Eväät jäi yli seuraavanpäivän retkelle, Silvolan tekojärveä ihmettelemään ja kattomaan Tammiston luonnonsuojelualueen pähkinäpuita ja Helsingin noin ainoaa tammimetsää. Tekojärven ihmettely on vähän hankalaa koska sitä kiertää korkeat aidat, kameravalvonta ja blakaatit missä lukee että pamppu soi jos aidan kiipeää yli, niija 50 päiväsakkoa. En kyllä päässyt Tammiston tammistoonkaan kun tuli pimeä ja akkuloppu puhelimesta.

Paloheinän mäentä näkee pitkälle

Leipiin ei ole mitään tarkkoja ohjeita koska mulla ei ole enää taikinakonetta ja käsin ei oikeen saa hyvää aikaan niin en viitti edes ihmeemmin yrittää. Toinen leipä oli pitkään liotetusta jauhosta(autolyysi) tehty ciabatta jonka taikinassa oli kuivattuja sieniä ja toinen fougasse. Piknikelle tein myös savikkavuohenjuustopiirakan, wasabikurkkuja ja makrilliherkkua.

fougasse ja sienileipä


minttua!


keittoa, alan aina raahaa Airaa mukana


Pitkäkoskea


tekojärvi on tuolla jossain.. mistäköhän se on tehty?


en ole kyllä koskaan huomannut


1 kommentti:

meritähti kirjoitti...

Mun sydäntä riipasee kun mä ajattelen niitä eväitä jotka teit eikä kukaan tullu! Auts! Jos oisin sun kaveri en totisesti jättäis sun tekemiä eväitä väliin. Toivottavasti seuraavan päivän retkellä eväät kokivat arvoisensa kohtalom!