sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sami tuo vielä uýhet!1

tiskeillä


"jäbä ostaa hipsteri kahvii ja ja vittu 9 euron suklaan ja nyt sä dumaat sen iha maahan"

Helsinkiin on on tullut suklaatehdas Papua Suklaa tai Levy Chocolate, tästä ei oikeen saa selvää mistään, siistiähän siinä on ettei Suomessa(tai koko pohjoismaissa) ole mikään firmaa joka olisi tehnyt koskaan tai ainakaan sataan vuoteen alusta asti suklaata. Tää on niin siisti juttu näin suklaa fiilistelijänä että se on melkeen sama mitä läävää kuraa ne saa aikaan. Suklaa oli myös oikeasti tosi hyvää, ei mitään maailman parasta(Amano vie multa siinä kaikki pisteet) mutta tosi jeees, kovalla JIILLÄ. Eka ja kai ainoa suklaa mitä ne nyt myy on Madagasgarilaisesta pavusta, hyvin hedelmäistä mutta jotenkin maistuu myös raa'alta kaakaovoilta josta en niin pidä. Pahin nootti tuli kyllä paketoinnista, graafikkotoverit naureskeli varsinkin todelle typerälle kliseiselle(vuosimallia 94) logolle ja mua vähän huvittaa tuo Mast Brothers paketin kopionti. Ainii ja suklaan valu oli vähän heikko, näin kalliissa suklaassa ei musta saisi näkyä rasvaraitoja ja kuplia pohjassa. PÄIVITYS! ACHTUNG, en ollut kattonut palapuolta juuri ollenkaan jostain syystä, ei tämä ole vähän heikko vaan todella kamalan näkönen, toivottavasti vaan sulanut kaupan tiskillä tai matkalla kotiin.

oikeesti! ei tollasia raitoja ole nää kun vahingossa sulaneessa suklaassa


hpstr suklaa


uusin trendi häpsä, jalibu, jallulla blandattua malibua


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

leiska on ihan hyvä tossa suklaassa, oot vaan liian in ja HIP ja hipster.

aleksi kirjoitti...

joo leiska on hyvä ellei ihan mahtava mutta ton firman pääsuklaan tekijä on ollut opissa Mast brotherssilla ja niiden levyjen leiskat on samaa..

Yaelian kirjoitti...

Yritin katsoa jos on webbisivut mutten löytänyt.Siistiä että on tullut tuollainen yritys.Mistä noita suklaita löytyy?

aleksi kirjoitti...

Osoite oli joku levychocolate.com tai vastaava. Noita myydään ainakin eat&joyssä(tosi suomalainen lähituote :D) ja kalliossa good life cafessa

Yaelian kirjoitti...

Kiitos tiedosta:)