Jouluksi olin tehnyt tryffeleitä, kookosBaileys, rommirusina, karpalo ja pähkinäpraliini. Näistä on vaan pari huonoa kuvaa vaikka oli tarkotus kuvata kaikki työvaiheet.
kookos ja karpalo
pähkinää praliiniin
kovetettu pötkö tryffeliä odottaa leikkausta
75 g valkosuklaata(Belcolade) 20 g kermaa 20 g Baileyssiä 5 g voita
sekaan ja päälle paahdettua kookosta
2 kommenttia:
Anonyymi
kirjoitti...
tryffeliainekset vaan kuumennetaan keskenään vai? miten kauan?
2 kommenttia:
tryffeliainekset vaan kuumennetaan keskenään vai? miten kauan?
kerma kuumennetaan, sekotetaan suklaa sekaan ja kun se on sulanut niin loput aineet, voi lopuksi kun mömmö on vähän jäähtynyt. perus ganache tyyli.
Lähetä kommentti