lauantai 26. joulukuuta 2009

joulukuvat/tryffelit

joulurisu ja sienipurkki


päärynäsalaatti


joulukahvit Parhialalta, marsipaanit Espanjasta


Jouluksi olin tehnyt tryffeleitä, kookosBaileys, rommirusina, karpalo ja pähkinäpraliini. Näistä on vaan pari huonoa kuvaa vaikka oli tarkotus kuvata kaikki työvaiheet.

kookos ja karpalo


pähkinää praliiniin


kovetettu pötkö tryffeliä odottaa leikkausta

75 g valkosuklaata(Belcolade)
20 g kermaa
20 g Baileyssiä
5 g voita

sekaan ja päälle paahdettua kookosta

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tryffeliainekset vaan kuumennetaan keskenään vai? miten kauan?

aleksi kirjoitti...

kerma kuumennetaan, sekotetaan suklaa sekaan ja kun se on sulanut niin loput aineet, voi lopuksi kun mömmö on vähän jäähtynyt. perus ganache tyyli.