keskiviikko 2. joulukuuta 2009

amedei madagascar

ha-haa!


Tänään harrastin shoppailua ja kävin samalla Chjokon uudessa keskustan puodissa ostamassa Amedein Madagascar levyn. Madagascarit on tosiaan mun mieli suklaita ja jostain syystä tämä oli jäänyt vielä testaamatta niin piti käydä siellä. Sieltä löytyi 50 g levyinäkin juuri tämä ja viellä uudistetussa hienossa paketissa vaikka olin lukenut jostain arviosta ettei tätä ole myynnissä kun pieninä parin gramma paloina(napolitain). Suklaa on aivan mahtava, heti menee ihan mieli suklaiden joukkoon. Hedelmäinen, kova kun kivi ja lopussa hauskan paahdettu maku, luvattua minttua en tästä kyllä millään maista.
Shoppailun (lähes) päätteeksi vielä käytiin uudessa La Torre fatzione kahvilassa äiteen kanssa. Mestassa paahdetaan itse mahti kahvit ja expresso varsinkin on mieltä ylentävän herkullista. Kahvin mukana ei vaan tule suklaata mutta siellä on onneksi halvalla iso valikoima Amedeita napolitaineja. Mutta miksi täytetyn sämpylän sämpylänä käytetään Fazerin puolipaisto timanttisämpylää kun kakkupalat on kuitenkin Ekbergiltä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon Amedein tai muuhunkaa tummaan 70% ja yli, en saa makuaistejani tottumaan, mutta se kuulostaa kivalta, että viet äitiäsi kahville kahvilaan !

aleksi kirjoitti...

eiku äiti vie lähinnä meitä lapsia :)