plät Ylipaistunut ja ylinoussut patonki. Nyt ei kyllä leipä onnaa millään. Jos koittais konvehtien tekoa välillä(koitin äsken, kuoret ei irtoa muotista)?
juustopatonki500 g vehnäjauhoa
330 g vettä
80 g juustua, osa oli raastetta ja osa paloteltua
12 g hiivaa
10 g suolaa
Juusto kannattaa antaa liota ensin vähän aikaa vedessä ennen kun alkaa vaivaamaan taikinaa ettei juusto kuivata taikinaa. Osa juustosta oli pieninä kuutioina jotka sulaa leipään ja jättää kivoja juustokoloja, pelkkä raaste häviää kokonaan taikinan sekaan. Anna taikinan levätä tunti ja muotoile patongeiksi, valmiit patongit nostin liinalla juuston päällä ja käänsin toiste päin pellille paistumaan. Väsään vielä postauksen kuinka oikeen muotoillaan patonki.. kunhan vaan teen niitä joskus päiväkllä kun voi kuvata. Nämä patongit vähän paloi, tai lähinnä kuivui liikaa kaasu-uunin takia kun unohdin patongit uuniin kun leikin musantekoa.
nousemassa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti