perjantai 15. heinäkuuta 2011

carnival is bacchanal

virallinen juvee morning drinkki


Monissa blogeissa on usein viinisuosituksia ja vastavaa. "Tämä punanen Maggis toimii tosi hyvin näiden kalapuikkojen kanssa, bukeekin on suksee". Mun viini tietämys vaan aikalailla jää siihen etten erota edes punaviiniä valkosesta pimeässä. Yhden juoman sentään tiiän, tuolla Hämeentiellä oli baari jota piti jostain karibialta(St. Kittsistä kai) kotoisin oleva jäbä. Baarissa kun tilasi rommin sai lasillisen lasolilta maistuvaa valkoista rommia johon oli paukutettu ihan mössöksi sitruunaa ja sokeria. Drinkkiin tarvitsi ehkä vähän totuttelua mutta se on ihan mahtava. Alkon rommeilla ei vaan oikein pääse samaan makuun koska ne on niin siistejä kamarikelpoisia juomia joista puuttuu maku kokonaan. Cachaçassa on samaa makua mutta sitte ollaankin jo enemmän caipirinhan puolella.

näillä mennää


Ohje on helppo; laitetaan pala sitruunaa ja vähän sokeria hyvää lasiin, murjotaan pulikalla tai vastaavalla koko homma tahnaksi ja päälle pari senttiä rommia. Nautitaan paikallisen musiikin kanssa mutta ei sen ainaisen reggaen koska sieltä päin tulee vaikka mitä muutakin. Vaikka Trinidadilaista socaa?


Bunji!

1 kommentti:

Yaelian kirjoitti...

Venezuelassa asuessani rommista tuli lempialkoholijuomaani (viinin lisäksi)On niin mielettömän monipuolinen drinksuaines...