keskiviikko 16. helmikuuta 2011

superfood vol. 2

"olemme superfood!"


Aikaisemmassa superfood-sämpylässä oli yksi paha puute, se ei juurikaan toiminut vampyyreihin. Tämä sen sijaan toimii senkin edestä(täälä ei varmasti ole vampyyriongelmaa viikkoihin, hyvä jos itsekään pystyy keittiössä olemaan). Taikina levylle levitin valkosipuli mössöä ja vägän gorgonzolaa, taitoin levyn "putkeksi" ja leikkasin keskeltä poikki. Taikina on vähän kovempi perus patonkitaikina ja valkosipulimössö valkosipulia, öljyä, mausteita ja ihan hippu jauhoja pitämään tahnan kasassa.


Mutta lähinnä keskityin leipäpornoon.

juustotulivuori!!


nousussa


valuvat asiat on parhaita


tässä toi toinen näyttää sellaselta nenäsimpukalta.. en saa vaan sen nimeä mieleen4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Huh huh miten herahti vesi kielelle! Varmasti makoisia, kokeilen heti.

Anonyymi kirjoitti...

Kuule, tulin ekaa kertaa ja totesin, että täällähän leivotaan pirusti leipää. Sehän sopii, kun sitä haluaisin tehdä. Olen kuitenkin kokematon, mistä aloitan? Onko jotain perusohjetta jolla suosittelisit harjoittelemaan ennen juuritouhuja (se kuulostaa vaikealta)?

t. armi

aleksi kirjoitti...

varmaan joku ihan perus patonki tai vastaava kannattaa koittaa.. sellanen jossa ei ole perunaa, ruista tai vastaavia.. juuret on hankalia mutta esitaikinoita ei kannata pelätä, sellasen tekeminen on varmaan helpompaakin kun sellasen leivän jossa sitä ei ole

Anonyymi kirjoitti...

vähän niinkun geo duck!

http://www.geoduckrecipes.com/images/geoduck-size.jpg

satuin näkemään just jonkun ruoka-ohjelman..