sunnuntai 1. elokuuta 2010

yksisäikeinen täytepitko

pitko


Aika hieno nimi näinkin simppelille jutulle, jos on joskus laittanut hiekset letille niin osaa tänkin.. siis jos onnistui tietty. Pelkkänä pitkona tämmönen on vähän ruma mutta täytettynä toimii eri hyvin. Ja kun tekee sata pitkoa putkeen niin se käy bodaamisesta, siksi leipurit on niin pirun kuumia.

se on vähän kun retkieväs


Tässä pitkossa on samat jutut kun aiemmassa perunapitsassa pohjaa myöten jonka loput oli yön yli jääkaapissa mutta kurkun paikalla paprikaa. Keskellä alla ranskankermaa, sen päällä paloina paprikaa, yrttiä ja päälimmäisenä juustoa.


1) pötkötys 2) kasaus 3) leikkaus 4) letitys


1) nostatus 2) lättäys keskeltä 3/4) täyttö

jeahruuaksi tomaateissa ja paprikoissa keitettyä paistettua tofua, kukkakaalia, orzoa ja fetaa

2 kommenttia:

cebic kirjoitti...

Miun pitää rueta lukemaan tätä blogia taas "sillä silmällä", kun täältä saa hyviä leipävinkkejä. Tosiaan aattelin että vikana vois olla myös liika jauhomäärä ja ehkä myös se koneella huruuttelu, vesikin ehkä hitusen turhan lämmintä. Mutta onneksi aina voi ottaa opikseen :)

Miu houkuttas myös tehdä pullapitko, mutta eihän niistä koskaan saa sellaisia oikeita, kun ei osaa letittää kuin tällä tavalla, mitä juuri kuvasit :D

aleksi kirjoitti...

sitä pitää vaan harjotella niin alkaa tulemaan aina hyvää.. paha sanoa ihan miksei se enempää noussut.

tässä ei ole se oikea pullopitkoletti vaan ihan samanlainen kun millä hiukset letitetään. näihin löytyy varmaan parempiakin ohjeita netistä vaikka kuinka :)