maanantai 6. heinäkuuta 2009

musiikki ja leivonta, leivontamusiikki

tämä on se rehu jota tungen joka ruokaan


Kun olen kuitenkin aika armoton musan harrastaja ja nörtti niin listaan jotain leivontamaita musiikilla..

Donovanin Wear your love like heaven on tietty hyvä englantilaisen klassikoiden tekoon, näin nätillä laululla Summer puddingistakin tulee entistä maukkaampi.
Ranskan herkkujen tekoon ainoa valinta on tietty ihastuttavan France Gallin Poupee De Cire, Poupee De Sonn Näin ilosella hassulla laululla Briossinkin teko (jopa) onnistuu.
Ruotsalaiset makeat limput ja pullat sahramilla tehdään sentään punkin tahtiin. Perkeleen Längtan on tähän mahti valinta. En ees tiiä mitä brasiliassa leivotaan mutta Marcos Vallen Cricket Sing for Anamaria sopii luultavammin niihin herkkuihin silti tosi hyvin. Ameriikan herkkuihin en juuri ole tutustunut, tuntuu että niillä on vain höttö sämpylöitä ja kakkuja ilman täytteitä(no on niillä hienoja hapanleipiä) mutta tulee sieltä sentää jotain musaa. Siis siirappinen biisi siirappisiin leivonnaisiin Delfonicsin Hey love.

anarkistit keinumassa(en mä)


Jottei saisi kuvaa että kuuntelen vaan musaa joka on niin siirappista että menee kaiuttimet sokerista tukkoon tai bändejä joiden laulajatkin on kuollut ennen kun olin edes syntynyt niin loppuun pistän Australian lahjan maailmoiden kansoille: Toecutterin Come on barbie.
Kaikki biisit ei ollut juuri se jonka tahdoin, youtuben tarjonta vähän latisti leikkiä.

Jos jotain pätkääkään kiinnostaa niin tässä on mun Spotify soittolista hiteillä.

2 kommenttia:

Murphiina kirjoitti...

Tähtileipä näyttää kivalta. Leipomismusiikkivalinnat ovat mulle ihan outoja, vaikka paljon musiikkia kuuntelenkin. Pitää käydä tutustumassa leivontamusiikkiin :D

aleksi kirjoitti...

ne onkin jänniä valintoja.. vähän siirappisia tuli