maanantai 23. maaliskuuta 2009

pistaasikonvehti

twingle twingle


Tummalla suklaaganachella ja pistaasipraliinilla täytetty herkku konvehti. Pistaasikama on muuten sama kun aikasempi hasselpähkina herkku mutta murjottu ihan pieneksi veitsellä ja lisätty ganacheen. Lisäksi suolaa on enemmän kun rippu, pähkinäyllätykset suklaassa maistuvat selkeästi suolaiselta. Valmiin täytten kaadoin vuokaan jonka pohjalla oli leivinpaperi ja annoin jähmettyä, leikkasin paloiksi ja ja dippasin suklaaseen. Osaan tuli päälle tähtitransferi ja toisiin pistaasi.
Jotkut vaihe kuvat olisi ollut kivoja muttei niitä muista tekiessä ottaa. Seuraavaksi sama mutta mangolla ja passionhedelmällä.

monta


4 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Minkä kokosia nuo on? ihania ihania. Mä en jostain syystä tykkää noista suklaakuvista, tulee jotenki liikaa mieleen semmoset Ullan Unelmasta leipomatarvikkeita ostavat kotiäidit jotka laittaa joka kakkuun vaniljakreemijauhetta ja jotain erikoissysteemejä. Siis nättejä ne on, mutta toi mielikuva on niin vahva.

Elsa kirjoitti...

Siis noista tähistä en tykkää kovin.

aleksi kirjoitti...

ne on noi 2.5 senttiä neliöitä.. mulla tulee muuten noista tähdistä vähän sama fiilis.. samalla hienoja mutta samalla tyhmii, pitäis saada disainaa omat kuviot niin voi olla hienompaa

Nelle kirjoitti...

musta paljon pelastaa se, että sun tähtikonvehdit on vähän rosoisia ja sellaisia - ei niin silattuja. Musta on ihanaa että oman käden jälki näkyy - ei itse tehdyn tarvitse ja minusta oikeastaan edes saa olla niin konditoriasta ostetun näköstä...