perjantai 1. tammikuuta 2016

taas me muutettiin

koti käy edelleen eläinmuseosta


Taas me muutettiin. Nyt munkkivuoreen joka vaikuttaa samallaiselta leikkikaupungilta kun Etelä-Haagakin oli, tai Lauttasaari tai Pajamäki tai mitä näitä on. Nättiä on, vieressä meri ja Vermon kaatopaikka, koiraa voi raahata rantoja pitkin. Hirveen hankalan tuntusta vaan vääntää fillarilla Kallion suntaan, keskustaan tai Espoosen pääsee hujauksessa. Vieressä laatu vanhankoulun ulkoruokintaa eli Ukko-munkki ja ostarilla(johon liittyy jännää länsimetrohistoriaa) erittäin hyvä sushiputka. No talot on sisältä taloja, huoneita(3kpl), ovia(9kp) ja ikkunoita(5kpl) ja ikkunasta puita(aika helvetisti kpl). Kylmä on kyllä, toppapuvussa katotaan olohuoneessa Emmerdalea.

aika syntinen pulla


punajuuri ja sinihomejuusto focaccia
260 g vehnäjauhoa
180 g vettä
5 g oliiviöljyä
5 g suolaa
3 g hiivaa
2 g gluteenia

Vaivaa kaikkia aineita koneella pitkään, ihan valmiiksi asti. Anna taikinan levätä öljytyssä astiassa yön yli viileässä. Astian kannattaa olla neliskulmainen niin taikinana voi vain kipata suoraan pellille eikä tarvitse kummempia muotoilla.

päälle
keitettyjä punajuuria lohkoina
sinihome juustoa tällä kertaa st. Augur mutta kai se tylsä aurakin käy
oliiviöljyä ja suolaa

Ota taikina jääkaapista ja anna sen lämmetä ainakin tunti. Kippaa taikina pellille ja töki siihen punajuuret, mielummin liikaa kun liian vähän. Sinihomejuustoa muruina päälle, oliiviöljyä ja suolaa. Ite pistin vielä pikkusen juustoraasteen jämän mutta se oli turhaa. Anna nousta 15 min ja paista.
yrjöttävimmän ruuan muisto, etanankuori Barcelonasta yksi lensi yli käenpesän

anna anna anna!

 

Ei kommentteja: