sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

toinen pastis

tunnen tarvettä pikkuruisille uppopaistokoreille


Olisikohan ollut joskus puolisentoista vuotta sitten kun kävin Pastiksessa syömässä ja ruuat oli todella hyviä ja varskinkin kalat ihan gurgoja. Se oli niin hyvä että seuraavalle viikolle varasin pöydän samojen tyyppien Ravintola Murusta, Muru ei niinkään innostanut mutta Pastikseen piti päästä uudestaan. Toka kerta ei tietty niin iskenyt mutta oli se taas tasasen tosi hyvä. Tällä kertaa ei kalaa vaan aika äijällä lihalinjalla, kateenkorvaa, pihviä, hanhenmaksaa ja vasikanposkea. Ja tietty tryffeliranskiksia. Menussa ei enää lukenut pastiksia, piti tyytyä alkkarina geeteisiin. Naulakon alla olleva lattia joka oli ihan silmien tasolla siinä meidän pöydän vieressä oli muuten todella paskanen..

Heidin alkupalana savustettua, ankerista ja uppis briossilla. oli kuulemma ihan samaa mitä saa aina kotona.. eli helvetin hyvä


Ottaa viiniä? tattis


oikeaa lihaa pitkästä aikaa ja päälle hanhenmaksaa


ja jännää katenkorvaa, maa-artisokkaa ja vasikanposkea


jälkkärinä mustaherukkaa, mustaherukkaa ja vielä lisää päällä mustaherukkaa.. ja pistaasi, ehkä vähän liikaakin mustaherukkaa




1 kommentti:

Habanerokitchen kirjoitti...

Viva kas kas Vegas! Laitatko mailia qulinaristi att gmail.comiin