kai tällä voi lähteä?
Porvoon viehätys on varmaan se että se on lähellä, siellä on oikesti jotain mutta se ei silti ole niin lähellä. Ajapa vaikka Klaukkalaan, paikka jossa on musta kirkko, Lidli ja maanantaisin uunimakkaraa(ainoa syy) lounaaksi myyvä paikallinen, siitä ei varsinaisesti tule olo että olisi saavuttanut jotain. Keravalla on tietty tori ja aina auringon paistetta ja Hyrylässä saa vaan turpiinsa. Porvoo on aika hyvä retkikohde ja on sieläkin Lidli, heti ensimmäisenä kaupungin porteilla toivottamassa tervetulleeksi pekonisämpylöiden ja Grafenwalderin kanssa.
Porvooseen on vaan siinä matkaa että eväät kannattaa silti tehdä, vaikka Suomisen Lihaherkun sponssiporsaalla ja säilötyllä paahdetulla paprikalla täytetty leipä.
Säilötyt paahdetut paprikat
punasia paprikoita, yllättävän monta, yhdestä riittää lähinnä yhdelle leivälle
punaista chiliä
etikkaa, öljyä, suolaa, sokeria, pippuria
jotain yrtteja vaikka rosmariinia
Leikkaa paprikat noin neljäksi suikaleeksi ja pyörittele suikaleet pienessä määrässä öljyä. Paahda paprikoita 250 asteissa uunissa kunnes kuoret alkaa näyttää vähän palaneilta. Revi kuoret paprikoista irti mutta älä heitä niitä roskiin. Mittaa kattilaan noin 2 osaa etikkaa, 1 öljyä, paprikan kuoret, mausteet, kiehauta. Laita paprikat ja chilin viipaleet lasipurkkiin ja kaada kuumaliemi siivilän läpi purkkiin. Purkki kiinni ja huomenna on hyviä.
purkituskunnossa oleva paprika
possua ja paprikaa
Sipoon asutukselle päästyäni takarengas päätti antautua, onneksi kaupan eteen, asennuskaljaa ja hommiin.
vesisade ja nelkyt kilometriä laukussa vähän verotti appeen ulkonäköä
Heidin tekemä miljonäärinpikkuleipä jälkkäriksi
täysin autio turisti-Porvoo on jännä
2 kommenttia:
Näyttää hyvältä nuo miljonäärin pikkuleivät. Voisitko postata niiden reseptin?
se on joku Kotivinkin ohje.. itse en edes niitä tehnnyt mutta päällä suklaa, toffeeta ja pohjana muropohja
Lähetä kommentti