tiistai 16. heinäkuuta 2013

eka työlounas

vihreää ja valkoista


Välillä tekee mieli kirjottaa ihan vaan ruuista mitä kokkaa kotona perusruuaksi. Ruuassa vaan tulee usein sama ongelma kun siitä ottaa kuvaa tai meinaa kirjottaa jotain fiksua. Lautasella on läjä kasviksia, usein nätti läjä (ja saman värisistä kasveista) koska tykkään askarrella mutta ei paloteltuihin kukkakaaleihin mitään ohjetta tarvitse.

Päivän kasviskasa on päiväunten yli etikaliemessä lilluneitä herneitä, kukkakaalinlehtiä, sipulia ja suolaheinää kotimatkalta juustopolentakasan päällä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Näyttää hyvältä. :) Olisiko mahdollista saada tarkempaa reseptiä? En ole ikinä kokannut polentaa, joten miten olet yhdistänyt juuston siihen?

Lisäksi, kuinka vahvaa tuo etikkaliemi oli, missä kasviksia liotit? Pelkkää etikkaako, vai jotakin muuta?

aleksi kirjoitti...

Juusto, vähän voita ja suola ja pippuri vasta lopussa, en kyllä muista mitä juustoa oli, parmesaanihenkiset on hyviä ja jopa cheddar. Polentan kanssa pitää olla tarkka ettei tule liian tiivistä, yllättävän pieni määrä veteen riittää..

Kasvien kanssa oli varmaan puolet vettä ja puolet valkosta etikkaa, hippu sokeria ja suolaa ja vähän rakuunaa.

Anonyymi kirjoitti...

Thanks, propsit nopeasta vastaamisesta. Tätä teen tänään!

Terv. Edellinen ano.