tiistai 2. heinäkuuta 2013

pamilonkoskella

 
tuplamuovilla ja lördarilla


Kesäloma on kuitenkin kesällä ja kesäloma autuaan juntteuden aikaa niin en marinoinut täytteeksi tofua bageleihin vaan repäsin ja ostin Puistolan Alepasta lauantaimakkaraa ja zeddarilla maustettua muovia. Koskimaisemassa Pirkka bisse toisessa kädessä toisaalta lastulevykin laskeutuu kevyesti ja sydän lepää kosken pauhatessa. Oli junttia tai ei.


niissä oli ensin unikonsiemeniä


Bageli on tiukka eväs ja hurmaa kanssa matkustajan kauneudellaan, homma on helppo mutta ainaa vievä jos aikoo tehdä suuremman määrän kerrallaan. Ohje on Ciril Hitzin.

bagelit 12 kappaletta

taikina
826 g vehnäjauhoja
491 g vettä
16 g suolaa
15 g hiivaa

bagelikylpy
2 litraa vettä
180 g hunajaa

Vaivaa kaikkista aineita unnon taikina, taikina on kovaa ja sen kuuluukin olla. Jaa takina paloikis ja pyöritä palloiksi, pötkötä pallot pötköiksi ja askartele rinkuloiksi. Öljyä leivin paperi joka on pelilla ja ja asetele bagelit sille nousemaan, nosta bagelit yön yli muovin alla jääkaapissa. Seuraavana päivänä keitä bagelit kummaltakin puolelta noin 15 sekunttia, nosta ritilälle kuivumaan ja siitä pellille ja uuniin. Jos bagelit ei kellu ne on alinousseita, sillon loppujen voi antaa nousta vielä puolisen tuntia ja koittaa uudestaan. Paista 225 asteissa uunissa hyväksi.

parhaat paikat on aina aidattu, mutta aidan ohi pääsee


hmmmmmmm.. Stokkankin pitäis ottaa lauantaimakkarabageli myyntii


kansallismaisemaa


ja joki jatkuu TonneEi kommentteja: