sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Taste of Helsinki 2013

tätä en edes maistanut mutta se on hyvin nätti


Söin Taste of Helsigissä 7 ruoka lajia ja närpin paria muiden ruokaa kulmasta, taso tuntu heittävän, pari oli järkky hyviä ja pari aika ankeita. Akeus pisteet vei Smörrin kuha joka oli vaan läjä pieneksi pilkottuja asiota, siitä tuli lähinnä mieleen kesken jäänyt sosekeitto ja Olon lohi jonka perunat oli kovia ja kala tosi kalaisaa. Päräytyspisteet veti vei Luomo kummallakin ruualla mitä maistoin niiltä, muna ja sienitoffee oli aivan älytön (typerä ystäväni sanoi sen olevan limaa) ja peuratartar suli suuhun. Aito oli myös kova kummallakin ruuallaan, maksapateeta(tai vastaavaa) raparperin kanssa ja toisena prässättyä villisikaa. Jälkkäreitä en uskaltanut edes koittaa keneltäkään. Vähän ärsyttävästi pari "hitti" mestaa otti kaikki asiakkaat ja niiden pisteisiin oli hirveät jonot, joihinkin paikkoihin ei taas yhtään ja siksi Gaijinin kehutut simpukatkin jäi testaamatta. Eikä koko jutussa tainnut olla yhtään kasviruokaa?

Mutta tästä tulee ongelma, Nyt tahdon Luomoon, olen aika varma että omassa keittiössä homma toimii vielä paremmin ja noi oli jo mahtavia. Ja tarvitsen seuraa sinne, kuka lähtee? Tämä on siis treffi-ilmoitus.

jengii ku pipoa


prässäytty Aito:n villisika, äijäsin ruoka jota maistoin, possumuhju olisi ollut mahtavaa leivän välissä. pistäkää possupullakiska espalle!


 Olon lohi ja kolmannen kerran samaa valkosta jauhoa, saakohan sitä tukusta 25 kilon säkeissä?


 
Luomon tartar


telttojen sisustukset oli pirun rumat


kulhollinen herneitä, jesh


 maksalaatikkoa ja raparperia Aitossa


 
supermunaa!.. ja sitä jauhetta


 
Askin pottulahnaa, vähän tylsä iso möykky


jokun paikan liha, perus kivaa

Ei kommentteja: