ai on siinä kapris ja levääkin
Piti tehdä hieno hieno synttärijuhlaruoka, sain aikaan jotain mikä näyttää eksoottiseltä taudilta, siihen meni kolme päivää. Lohta leivän päällä ja piimävaahdosta tehty uppomuna, vesikrassisoosia ja seesamiraksuja. Helvetin hyvää, helvetin rumaa, helvetin hyvää syntymäpäivää minulle rakkain. Riesling on hyvää.
sentään pääsiäsleivän väliin pääsi sieni/munasalaattia
no olihan se pakko
5 kommenttia:
hah. käytti se sitä munasalaattia. arvasin.
pakkohan se oli.. tuo oli muuten ihan kamalaa kun kikkailin sen majoneesin kanssa, vähän kun olisi jotain erikeepperiä ollut leivän välissä :D
Olen jonkun aikaa seurannut ruoanlaittoasi, vain niin huono kommentoimaan :)
Mutta nyt oli pakko kun entisen kotikaupungin poijjaat löyty tältä - Hyvää syntymäpäivää siis!
Myöhäiset onnittelut! Lohen ja piimän yhdistelmä kuulostaa juuri sopivan levottomalta. Vaikkei piimä kuutioksi vielä taipunutkaan.
Piimävaahtoa, olipa eksoottista!
Hienolta kyllä näyttää. Ja hyvää syntymäpäivää!
Lähetä kommentti