keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

kadonnutta piimäkuutiota etsimässä eli hyvää syntymäpäivää minulle rakkain

ai on siinä kapris ja levääkin

Piti tehdä hieno hieno synttärijuhlaruoka, sain aikaan jotain mikä näyttää eksoottiseltä taudilta, siihen meni kolme päivää. Lohta leivän päällä ja piimävaahdosta tehty uppomuna, vesikrassisoosia ja seesamiraksuja. Helvetin hyvää, helvetin rumaa, helvetin hyvää syntymäpäivää minulle rakkain. Riesling on hyvää.

sentään pääsiäsleivän väliin pääsi sieni/munasalaattia


harjottelupala, samaa piimävaahtoa geelikuoressa ja appelsiiniliimaa


no olihan se pakko



5 kommenttia:

Aurinna Marstio kirjoitti...

hah. käytti se sitä munasalaattia. arvasin.

aleksi kirjoitti...

pakkohan se oli.. tuo oli muuten ihan kamalaa kun kikkailin sen majoneesin kanssa, vähän kun olisi jotain erikeepperiä ollut leivän välissä :D

Pike kirjoitti...

Olen jonkun aikaa seurannut ruoanlaittoasi, vain niin huono kommentoimaan :)
Mutta nyt oli pakko kun entisen kotikaupungin poijjaat löyty tältä - Hyvää syntymäpäivää siis!

Hayley kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut! Lohen ja piimän yhdistelmä kuulostaa juuri sopivan levottomalta. Vaikkei piimä kuutioksi vielä taipunutkaan.

herkkujajaneulehuveja kirjoitti...

Piimävaahtoa, olipa eksoottista!
Hienolta kyllä näyttää. Ja hyvää syntymäpäivää!