sunnuntai 9. syyskuuta 2012

överi gorgoburger vai gurguburger?


sinappia, salaattia, Quorn-pihvi, aurinkotomaattiharissasoosia ja juustoa


Burgerissa ei ole gorgonzolaa mutta pullassa senkin edestä. Ainoa ruoka jonka tekemiseen saa käyttää ketsuppia on hampurilaiskastike, ei esimerkiksi koskaan pizzakastikkeeksi, se on hirviä synti. Hampparikastikkeen saa helposti maustamalla majoneesin ketsupilla, chillillä, valkosipulilla ja kaikella kivalla.

momomomomo

gorgonzolapullasämpylä 4kpl
250 g jauhoa
160 g maitoa
20 g gorgonzolaa
20 g voita
15 g hiivaa
10 g sokeria
5 g suolaa

+20 g gorgonzolaa taikinaan muruina

Sekoita kaikki ainett paitsi murujuusto yhteen ja vaivaa taikinaksi noin 10 minuuttia. Kääntele loput juusto mukaan ja anna taikinan levätä puolituntia. Tee taikinasta neljä sämpylää, jauhota niiden pinta ja anna nousta 45 minuuttia. Paista 250 asteisessa uunissa ja laske lämpöä jos pullat alkaa olla päältä tummia mutta reunoilta liian valkeita.

itse sämpylät
eilisen retken BLO - bacon, lettuce ja marinoitupunasipuli


retken päämääränä oli Tarvon kalliorannat


Ei kommentteja: