keskiviikko 9. toukokuuta 2012

sushipäivät 30-37

En jaksanut kerätä sushia 40 asti kun sushiputkissa käynti on aikalalla vähentynyt, käymättä on enää ne pari fiinimpää. Sushibar+Dineen tahtoisin kyllä mutta varmaan tarviin seuraa, lähteekö kukaan?

Kampin Itamae sushi mutta oikeesti, säästääkö ravintola leikkaamalla piispanhatun(inarin) kahtia?


Len's Keishoku Bar. Vähän liinakin keskivertoa kaikessa niin ei edes jäänyt mieleen, olis vaikka kaatanut veden mun paidalle niin muistaisin jotain.


emmä oikeesti edes keksi mikä tämä on, Itamae uudestaan Cityn 10e päivänä ehkä.


Umeshu. Kerrankin meen massan mukana, tää on varmaan paras sushimesta Helsingissä. Oikeastaan ainoa kitinä hassusti leikatusta avocadosta, se lörpytteli tossa päällä miten sattu. Uppopaistettu rapunen rullassa sensiaan oli järkky jees.

Hertsikan Hanko. Tuntuu että joka kerta Hangot huononee kun niissä käy, tuo oli ihan tyhjä ja sushissa maistu jääkaappi, kalat oli selvästi nähneet paremmat päivänsä.


Zheng sushi Roihiksessa. Ihan mahti paikka! Susheissa aivan liikaa riisiä mutta paikka oli vaan jotenkin mainio, Japanilainen iskelma soi ja myyjä tuli kysymään jäinkö nälkäseksi os niin saan ilmaseksi lisää avocadopaloja.. ei jäänyt nälkäseksi, annos oli järkyttävän kokonen ja tosi halpa.
Teemun ja Markuksen sitruunatarteletti mutta hyh hyh pahvilta maistuva valmispohja?


Itiksen Masabi hassulla sushihihnalla. Käytiin tuolla susirajan toissa puolella parin toveri bloggaajan kanssa seikkailulla. Muut ei oikeen lämmenneet tähän mutta musta paikka oli tosi hassu eikä se sushikaan niiiin kamalaa ollut. Paikka meni sitte konkkaan seuraavana päivänä.


miten tästä ei voi olla pitämättä? Suoraan kun jostain vanhasta scifi-leffasta. Kaukainen kuplakaupunki.


Bambu Kurvissa. Viimeisenä ja huonoinpana. Lohipala oli varmaan ainoa joka tehtiin tilatessa ja silti ruokaa sai odottaa ihmeen pitkään. Kaikki muu olikin jäässä tai kylmiä ja riisit joka palassa tehty eritavalla. Onneksi olkoon! Helsinkin paskimman sushin pytinki on nyt teillä!


5 kommenttia:

pvkk kirjoitti...

Joo-o, Umeshu ja sen rapurullat on kyl huippuja.

Jytis kirjoitti...

Hahaa, ai meni konkkaan sit? Ehkä noi hienot muovikuvut olis nyt myynnissä. Mut siis oon miettinytkin tuota Bambua, voiko Restelin paikassa mitenkään olla hyvää sushia. Nyt selvisi sekin.

Polkkapossu kirjoitti...

Hyvä postaus, joudun heiluun Helsingissä ja haussa on hyvä sushipaikka. Umeshu testattu, oli ihan ok. Pientä häirintää aiheutti väsynyt vuorosta vapautunut tarjoilija, joka veti vuoron jälkeen tiskillä valkkaria ja mesoi jotain epämääräistä.

Kruununhaassa jossain maurinkatua liki on kuulemma joku yberpaikka, nimeä en tiedä (en jaksanut googlettaa), mutta sinne seuraavaksi. Saanut rekkalastillisen kehuja.

aleksi kirjoitti...

Kruununhaassa varmaan ainoa paikka on Zen sushi.. Muistaaksini tosi hyvä mutta siitä on aikaa jo

Nora kirjoitti...

Mahtava postaus! Itselläkin tulee silloin tällöin käytyä susheilla ni on kiva kuulla rehellisiä arvosteluja, siitä mihin kannattaa mennä.

Edellisenä tuli käytyä Aikatalon Ichiban Sushissa, ainakin itse tykkäsin kyseisen paikan sapuskoista. Jotain kertonee myös se, että paikka on lähes aina vähintäänkin lähes täynnä. ;)