maanantai 19. joulukuuta 2011

joulu, suklaa, joulusuklaa, punkku ja jotain hirvittävää(loch nessin hirviö?)

savusuola, pähkinä, pekoni


Joulukarkkeja on ihan kiva tehdä ja tänä vuonna oon taas keskittynyt erilaisiin suklaan temperointi hassutuksiin. Karkkien ongelmana on vaan aina se sama, mitä mä teen niillä? Nämä pekonisuklaalevyt meni kyllä vähän liian helposti lopulta. Ensin vein mukanani pari levyä Concha y Toron järkkäämään viinin ja jouluruokien yhdistämistilaisuuteen parille muulle bloggaajalle(jotain random tyyppejä, emmä niitä tunne) ja loput Pingstaten.nun pikkujouluihin. Kerrankin olisi voinut tehdä tupla määrän. Mutta entäs nua uudet jotka on tuloillaan? Parit konvehdit, levyt ja marmelaatit.

vanha kunno ghettopaketointi, minigrip


Pekonisuklaalevyjen ohje on maailman helpoin; paahda pähkinät, paista ja kuivaa peksu, temperoi puolkiloa suklaata ja ripsi kaikki kama siihen päälle. Piirrä tonttuja.

piirsin kaikille kivoille joulukortin mukaan


k-raudasta työkalut


nää taas muistutti miksi pysyn kaukana halpis homejuustoista(jotka ei ole ees niin halpoja)


bloggaaminen ilman viiniä on kun söis karkkia papereineen


suklaarapu sen sijaan ihan kykkäne


2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ei noi juustot ny NIIN pahoja olleet.

aleksi kirjoitti...

toi sininen oli NIIN paha :)