maanantai 23. toukokuuta 2011

häppää ja hipstereitä

monet ravintolat oli vähän "hassuja" mutta tämmösiä sumppikiskoja sais olla joka kulmassa


Launtaina sitte oli se paljon mesottu ravintola-päivä. Omaa raflaa en pystyyn saanut vaikka ideoita oli typeristä vielä typerämpiin, parhaana ideana tietty ranskalainen bistro jossa ei myytäisi mitään muuta kuin pastista ja röökiä, huonolla palvelulla tietenkin. Järki-ideanahan olisi tietty ollut joku täytettyjä patonkeja kauppaava kiska mutta otin asian kai liian teknisesti enkä sitte tehnyt mitään. Ilman kauppapaikkaa ja uunilla jossa paistaa kaksi pikku leipää kerrallaan ei oikeen saa hommaa kasaan, leipien nostatuksenkin kanssa olisi ollut aika kikkailua. Ensi kerralla jotain sitte.. jos lainaan jonkun oikeaa leipomoa? Oikealla uunilla käntyt sais hetkessä tehtyä.

Päivän saldona oli 5 ravintolaa, ihan kivat tapakset, kahvia, pari mimosaa ja jokunen bisse koffin puistossa. Yksi niistä oli tuorepirtelökiska, eikä smoothiet voittanut vielä nytkään mua puolelleen(Shasaa Helsinkiin odotellessa). Herkut maistui vähän siltä kun ei keksi mitä ruokaa tekisi ja lopulta yhteen laittaa kaikkea hunajasta guarkumin kautta polentaan. Sekametelisoppaa.

se ikkuna leipäkiska josta oli Hesarissakin, jono oli hyvä jo aamusta


stickybonbon


mimosat ja hipsterit kadulla


tapakset, vai oliko nää nyt pinxot oli ainoa oikeampi ruoka


mimosalla oli kaikki Punavuoresta jotka on jotain


ainoa mitä on tullut leivottua, juustosarvi/croissantti


4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hipsteri-Mimosa näyttää ihan Antilta.

aleksi kirjoitti...

Antti se onkin :)

Anonyymi kirjoitti...

kivaa lukea välikäsien kautta (tai syödä välikäsien kautta:D?) moista häppeninkiä. Ihan hyvältä nuo Aleksin kuvailemat kuvitteelisinakin maistui:)

jos sit vaik ens vuonna kehtais itsekin ryömiä maistille. Tunnelmahan ratkaisee nautinnon olennaisesti ja kaikki retkeilyvibat saa ruuan maistumaan ihan erityisen maukkaalle. Toivottavasti päivästä jäi hyvä maku suuhun kaikille.

aleksi kirjoitti...

no varmasti jäi hyvä maku
kaikille tosta.. paitsi niillä parilla joita oksetti iltalehdenkeskustelupalstalla ruoka johon oli koskettu ilman kumihanskoja :D

elokuussa pitäis olla uudestaan taas