maanantai 27. maaliskuuta 2017

hiljaa virtaa

 "kato Irma, vettä!"


Kevätretki kevään ja syntymäpäivien kunniaksi katsomaan kun Vantaa virtaa mereen keväisellä innolla. Joka kevät pitäisi muistaa mennä katsomaan vettä mutta liian usein se jää. Vanhankaupungin koskelle pääseekin joka suunnasta ongelmitta. Eväänä cheddarsarvia rosmariinilla ja Omnipollon Karluminium kirsikkabisse (syndee myös Karlille koska tämä on sen synttäreille tehty, lukee ainakin pullon kyljessä). Minä täytin 37, Osmo viikko sitten yksi ja Vantaanjoki tuhatmiljoonaa ja monta lorotettua kuutiota vihertävänruskeaa kalojen kotimaata. käytsä tääl usein?  


putouksessa kolisi kivet


hyvä olla leivontablogissa vähän käntyn kuvaaki  


2 kommenttia:

jopa kirjoitti...

Hieno paikka missä kävitte. Se inspiroikin mua suosittelemaan teille Kellokoskea ja Kinuskillan maisemia. Ruukki siellä ollut ja tavallaan on vieläkin. En ole varma tarviiko sinne pakata eväitä, Kinuskilla on aika taitava. Tänään kokeilin eka kertaa NY juustokakkua, ja olipa kuohkea! Saako juustokakku olla kuohkea?
Junalla Jäkeen ja siitä Kellikselle..

aleksi kirjoitti...

väänsinki eilen just tonne kellokosken ruukille fillarilla, hieno paikka seki.. nyt mitäis mennä kaikki tollaset kun vielä vettä riittää.

New York juustokakku täytyykin musta olla kuohke, aikalailla ihan eri leivonnainen kun juustokakut usein täälä..