sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

mutta miksi sä meet?

 
 Pelago-mainos ja golftunnelmia
 

Se oli hyvä että lähin sillon kun lähin. Kovan lähdön takana on ollut Bodomin kiertämiseen lähtö. Varmaan monet kävi Bodomilla uimassa kun oltiin kersoja, minä en uinut tai harrastanut lähtemistä. Joskus mentiin muiden autolla Myllylammelle, sinne minne piti kiivetä korkealle ja matka meni peltojen läpi, saatto se olla joku muukin järvi mutta korkealla oli. Pitkäjärven rannelle mentiin teininä huutamaan ja juoman omppuviiniä, bussilla Leppävaaraan(huutamaan ja juomaan omppuviiniä), takaisin ja bussilla Tapiolaan norkoilemaan Sampokujalle. Ptkäjärvi oli tärkeä. Lippajärven rannalta kerättiin voikukkia. Matalajärjen vieressä oli kotieläintarha jossa oli pelottavia lampaita ja aika millä istuttiin ja odotettiin bussia. Murhalammelta löysin sammakon ja Lammaslammella oli liukumäki, sellanen vaaleansininen.

Yhtenä juhannuksena mentiin autolla Bodomin rantaan, tuuli ja lähettiin pois. Espoolaisen teiniautoilukokomukset onkin siinä.


ja kurkkusalaatiakin tuliPekoni ja parmesaani ciabatta
250 g vehnäjauhoja
180 g vettä
5 g suolaa
2 g hiivaa

Vaivaa aineista pitkään ja hyvin taikina.

50g eli noin 6 liurua pekonia, paistettuna, jäähtyneenä ja pienittynä
20 g parmesaania raasteena

Sekoita valmiiseen taikinaan täytteet. Anna taikinan levätä yön yli. Aamulla venytä taikina helästi pellille, tai leikkaa sämpylöiksi.

sienisalaattihodarit


ja kahvia termospulloon


ällöt parisuhepyörät

Ei kommentteja: