keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

kevät alkoi viikko sitten lauantaina kello 13.42

 
varo kuumaa pannua!


Tämä pizza on omistettu kevään ensimmäiselle leppäkertulle, leskenlehdelle ja pajunkissalle, kevään ensimmäiselle terassille, ensimmäiselle mustikalle, mansikalle ja kissanmarjalle, kevään ensimmäiselle puistolle ja puistopussailulle, ensimmäiselle padolle puroihin Lauttasaaren rantaan, linnun laululle, ensimmäiselle madolle sateen jälkeen ja ensimmäiselle vapallee varpaalle ruohikossa, kissoille koirille ja nappikukille.

Idulle.

Viimeiselle jäälautalle Vantaanjoessa ja viimeiselle lumikinokselle.

täyte


Pizzahan on pizzaversion taannoisesta pannussa paistetusta focacciasta, pannupizza siis. Täytteenä pizzassa on paahdetuista paprikoista, parista kuivahtaneestä jämä aurinkotomaatista, pikkutomaatista ja mausteesta sauvasekottimella(vaaleanpunaisella) tehty kastike, mozzarellaa ja pari kaprista. Vähän tarvii vielä pannupitsa harjotusta, maku on hyvä mutta tämä ei oikein pysynyt kasassa, kaikki täyte kasaantui keskelle kun pizza nousi uunissa.

se leppäkerttu


ei kaikkea juustoa noin keskelle

2 kommenttia:

Herkkusuun Lautasella kirjoitti...

mä taas olen muutenkin laiska noiden pizzojen leipomisessa varsinkin nyt kun jälkikasvu ei enään asu kotona...

aleksi kirjoitti...

ne on niin kivoja kun siinä on samalla kaikkea, leipää, ruokaa ja sulaa juustoa.. vähän tylsiä ne on pidemmän päälle kyllä blogiin..