sunnuntai 17. helmikuuta 2013

ravintolapäivää, päivää

 se paljon mainostettu pho-keitto, ihan en tajunnut miksi juuri se on parempaa kun ne muut nuudelikeitot. Millos testataan Itiksen phoot?


Taas kerrna oli Ravintolapäivä, niitä on joka päivä. Päivää ravintolapäivästä. Nähtiin koira.

Ja taas mietittiin millanen ravintola pitäisi olla ensi ravintolapäivänä. Ensi päivä olisi just hyvään villiyrtti ja hippupuppu aikaan  niin sitä ja kun se olisi osittain mun hommaa niin varmaan leipää? Toinen ravintoloitsija on suklaanörtti niin varmaan suklaata. Jaana tahto pekonia. Villikasvimössötäytettyjä sämpylöitä pekonilla ja suklaayllätys?

oikeesti! kui noloo


kakkupoppia Kampissa


mulla kalkkunapaageli ja takana maissichowder


yksinkertaseen tuotteeseen pitää panostaa tuhat määrin enemmän kun monimutkaseen, kivikova margariiniin tehty pohja ja vähän leikannut äitejä vaniljakräämi ei voita mua puolelleen


välikaljat Merimiespubissa, nössö otti kokiksen. Merkkari on jo ravintolapäivä traditio


 marssimusiikkia ja murukahvia, kamalan hauskaa


tuleva ruokablogisti vetää samosaa kun viimestä päivää (tätä kuvaa sai kuulemma käyttää jos seuraavaksi laitan jonkun kuvan jossa ollaan oikeen nättinä)


ghettokevätrullat Teurastamolla, Teurastamon ravintolapäivä tarjonta oli yllättävän väsynyt


 överipähkinäinen suklaamarenki Le Sudissa


hieno voikeksi, nyytti taas oli sitä just miltä kaupan kylmennyt lehtitaikina maistuu


todella hienoja marenkeja, nää on salaa harjotellut


venäläishenkisiä lihapiiraita


3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Pho on oikeasti sikahyvää kun se on kunnolla tehty.Mä tosin olen maistanut sitä vain Bostonin ChinaTownissa,missä oli myös vietnamilaisia paikkoja,

Tuplaespresso kirjoitti...

Tosi on (5. kuva ylhäältä). Pasteis de nata on niin näennäisen simppeli että se on ihan helevetin vaikea tehdä. Mut jos se on hyvä, se ON hyvä ja parhaimmillaan niitä voi syödä pari kolmekin putkeen.
http://grandacena.com/curiosidades/revelada-receita-secreta-dos-pasteis-de-belem/

aleksi kirjoitti...

yaelian: ei siinä phossa mitään vikaa sinänsä ollut mutta en ole oikeen tajunnut miksi juuri se, kaikki hyvä liemi missä lilluu jotain kivaa on herkkua

tuplat: joo oon joskus tehnytkin, sillon tein voitaikinan ihan vasurilla ja vanilja kreemihajosi uunissa.. se oli aika kauhea :)