alkkarina possuterriini oli eri hyvää, toisaalta mut voittaa aina possujalosteilla
Ravintola Lähiö Rastilan kartanossa uskoo, äijäseen annoskokoon, eläkeläissuolaukseen ja mahdollisimman tylsiin jälkiruokiin. Kolmen ruokalajin menu maksoi 38e ja viinit nosti sen jonnekin viidenkybän kohdille, menu sisältä syönti päivänä alkkarina joko vaahdotettu sipulikeittoa tai possuterriiniä fallistisilla pikkelöidyillä kasviksilla, pääruuaksi joko lihaa tai kalaa ja jälkkärinä kesänkorvilla vähän hassusti pannacottaa tai suklaafondanttia. Itse otin possua, päälihan (onneksi ei ollut neljään ruokalajia) ja jälkkärinä fondantin. Alkupalan possuterriini oli oikeen mahtavaa ja pikkelöity parsa jotenkin ihan uusi juttu, jälkkäri oli ehkä tylsin mahdollinen mitä ravitolassa voi syödä ja sokerin määrä sattui jälkikäteen hampuleihin mutta pienet omppukuutiot pelasti sen, hauska pikku juttu jota luuli tyhmäksi koristeeksi paransi todella paljon. Pääruuan liha oli lihaa, hyvää mutta lihaa, jossain kastikkeessa oli kuulemma myös lakua, vähän tuli annoskateus kalapääruuasta.
pääläskin pyreet vähän lentelee
musta pääkala oli lahna mutta ei tuo näytä yhtään lättänältä
suklaafondant mauttomasta suklaasta, pistaasijädeä ja omppua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti