Nyt tuntuu että tosi moneltä blogin kirjottajalta tulee ruokakirja. Siskon kanssa tietenkin siis mietiin tossa että jos sellaseen olisi mahdollisuus niin mitä ihmettä kirjaan laitaisi vai olisiko sellaseen edes mitään, tarviiko kukaan tuhannetta kirjaa täsmälleen samalla patonkiohjeella? Ehkä ainoa mielenkiintonen veto olisi tehdä kirja jossa olisi vaan yksi ohje ja siitä versiota, kuinka tehdä täsmälleen sama patonki esitaikinalla, juurella tai vaikka vanhalla taikinalla. Joku streetartti veto olisi myös hauska, printata salaa töissä siniselle paperille punkzine tyyliin kirja, niitata se kasaan ja laittaa kirjakauppaan leivontahyllyyn.
Mutta mun kirjaan ei tulisi maustettuja leipiä, ne on säälittäviä.
tomaatilla
200 g hiivaleipäjauhoja
160 g vettä
50 g vehnäjauhoja
30-40 g aurinkokuivattujatomaatteja pilkottuna pieneksi
30 g tomaattipyrettä
15 g oliiviöljyä
7 g sokeria
5 g suolaa
3 g hiivaa
1 g savupaprikajauhetta
Jos aurinkokuivatut tomaatit on todellakin kuivia niin liota niitä ensin ohjeen vedessä kunnes ne pehmenevät. Lisää loput aineet. Vaivaa kymmenisen minuttia ja anna leivätä pari tuntia. Paista.
tämä on ollut ihan mun mieli biisi jo pidempään, huilu on aina mahtava rokissa ja biisi vasta toimiikin kun paukuttaa tätä jossain kadulla krunikassa
Mäkikuplasta saa muuten pekonipitsan, pekonia ja keskellä kananmuna, täydellistä. Ilman sipulia kiitos.