valmiina lähtöön
Sanat
on karanneet! Pistän pelkän reseptin, vuokaleivän välissä mozzarellaa
ja aina niin hyvää yön yli marinaadissa levännyttä grillattua
kesäkurpitsaa. Kirkkonummella ei ole mitään nähtävää, tietä, landea,
peltoa, järviä ja aika lailla oli parasta. Pyörällä kun on liikkeellä ei
vaan tule otettua kuvia.
kauravuokaleipä
250 g vehnäjauhoja
150 g vettä
35 g kaurahiutaleita
15 g hunajaa
10 g hiiva
5 g maitojauhetta
5 g suolaa
Liota
kaurat kymmenisen minuttia vedessä ja lisää loput aineet, vaivaa
kymmenisen minuttia koneella. Anna taikinan levätä puolituntia. Rullaa
pötköksi ja nosta vuuassa noin 45 minuttiia. Paista hyväksi 225
astreisessa uunissa
grillikesäkurpitsa on neronleimauksia
Espoo loppuu, Kirkkonummi alkaa
kerran taas majoneesit linssille