tiistai 7. huhtikuuta 2009

valkosipulikeitto

kovin kaunis se ei ole


Jos salvialla terästetty mahtavan kermainen valkosipulikeitto ei kaada tautia kaatuu kantaja. Yksi kokonainen valkosipuli, pari pikku perunaa ja vähän kukkakaalia paahdoin uunissa tummiksi joka kannattaa jo tehdä sen takia että koti alkaa tuoksumaan hyvälle. Paahdetut rehut laitoin kattilaan veteen keittymään ja loppuvaiheessa lisäsin paljon salviaa ja pikkuisen kirvelia. Sauvasekottimella muussasin ja vaahdotin koko homman samalla kaataen pikkuliruna oliiviöljyä sekaan. Jos tässä vaiheessa lisäisi munankeltuasen keitosta tulisi vielä vaahtoisempi, melkein valkosipulimousse.

Ps. uusi foody on huono, koko hommanhan idea oli blogit(no mulle ainakin) ja nyt ne on piilotettu ja tehty hankalaksi selata.

2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Mä tein tänään savuporokeittoa, joka muuten sopisi hyvin alkupalaksi pääsiäisateriallemme...

Anonyymi kirjoitti...

Muistan tämän kun flunssa ensi kerran kolkuttelee!

Ja joo, se foodyruokala on ihan sanonko mistä :/