sunnuntai 27. syyskuuta 2020

sienet ja pastarisotto

päivän lounas, sienet


Joskus kun ravintolakerho oli vielä elossa ja aktiivinen ni käytiin Jouni Toivasen Pure bistrossa. Paikka haisi rasvankäryltä ja muistan miten amerikkalainen turisti tuli yksin sisään ja söi yksin menun läpi hetkessä. Ruuista ei muista muuta kun orzopastasta tehdyn vuohenjuustorisoton mustikoilla. Tahdoin heti tehdä samanlaista kotona, ruoka kuulosti kuulemma kamalalta. Ei varmaan ollu kun vastaavia leikkirisottoja syödään meillä nykyään usein. Mustikkavuohenjuustoa tein vaan kerran mutta kun sieniä on niin melkeen aina. 


kaikki tuhkelot ei päässyt risottoon


Risoton pohja on yksinkertainen, keitä pasta, lisää mukaan listaus kermaa ja parmesaania ja maku aineet. Pastan voi keittää vaikka valmiiksi ja lämmittää sekottaa rehut mukaan kun on aika ruokkia pikkuapinat. Sieniversioon paistoin metsäsieniä pannulla, osan sekotin risottoon ja osan maustoin ja koristelin niillä risoton, päälle pistin myös itse tehtyä hapankermaa.

karvarouskuja, kuukusia ja orakkaita


2 kommenttia:

roshni-mishra kirjoitti...

To write a beautiful post it is very important to write a beautiful content and you have created a very nice design and I got a lot of inspiration from your post and I also want to have nice and beautiful post like you in my life. gurugram girl number
college girl aerocity
Gurugram Girl Phone Number
Cheap price girls gurgaon
online gurugram girl
low price girls sector 29
gurugram Girl phone number
gurugram girl content number

noida escort kirjoitti...

Thanks for shareing comments