torstai 2. huhtikuuta 2009

työeväs

vielä ilman täytteitä


Teen nyt patonkia joka päivä työevään osaksi aika lailla samalla ohjeella kun vähän aikaa sitte, se on vaan mahti hyvä ja helppo muistaa. Toisen kikkailin ja tein pitkon(jota ei huomaa millään lopputuloksessa) ja laitoin päälle capriksia, valkosipulia, juustoa ja mitä lie pizzamaustetta. Mikä onkaan parempaa kun leivän päälle kärvähtänyt juusto ja patonki konvehdin teon välissä.

näin tekisimme wienerpitkon

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hyvän näköinen patonki. Nappasimme muutaman leipäreseptin talteen kokeilua varten ja lisäämme sinut listaan,ettei ensi kerralla pääse hyvät reseptit näin ohi silmien :)

aleksi kirjoitti...

hyvä kun pidätte!.. laittakaa blogiinne juttua jos saatte jotain aikaan :)

Liitis kirjoitti...

Aivan ehdottomasti väärä aika katsella leivontaohjeita mulle, juuri ulos lähdössä... taitaa mennä yöleipomiseksi kun palaan, kiva kun oli pari ohjetta missä ei tarvitse konetta. Mun Kenwood on vielä kaupanhyllyllä ,) Mutta ens kuussa tulee kotiin ;)Kiva kun ilmoitat määrät grammoina eikä purkkeina ;) Täällä ulkomailla ois hieman hankala noita reseptejä kokeilla. Jos kaienmaailan leivonta jutut kiinnostaa vilkaise Mora.fr, siellä on kaikenlaista ammattilaisille ja muillekkin.

aleksi kirjoitti...

no kyllä tähän konetta tarvii niiku leipään aina.. mutta kyllä sen käsinkin saa aikaan, tämä taikina on vaan niin löysä että voi olla hankalaa, toisaalta kirjassa josta tämä on taikina tehdään käsin.

ja kiitos linkistä!