tiistai 12. toukokuuta 2009

makaroonimaratooni

tortellini


Pastanteko on leivontaa siinä missä karjalanpiirakkakin niin laitan edes kuvia, kun ei näistä paljoa kirjotettavaa ole. Pastan teko kotona ilman konetta on samallalailla tyhmää hommaa kuin vaikka parin karjalanpiirakan tai gnochien teko, menee monta tuntia mutta ei juuri mitään saa.. mutta tämä onkin harrastustoimintaa. Tämä pasta ei ole muuta kun 200 grammaa durum jauhoja, 2 keltuasta ja vettä sopivasti. Kaikki vaan sekotetaan ja laitetaan tiiviiksi möykyksi muoviin jääkaapin lepäämään.

keitto


Pikku tortellinit jotka on täytetty Juustoportin viinitarhurinjuustolla lilluvat tomaatti keitossa. Keitossa on tuoteita tomaatteja, pyrettä ja vähän kookosmaitoa. Lopusta pastataikinasta tein ihan tollasia naruja.

pastan leikkaus


Nykyään en tiedä enää mitä blogiin pitäisi laittaa, olen tehnyt jo patongit ja ciabatat enkä jaksa niistä montaa kertaa uudestaan kirjottaa eikä kukaan varmaan lukeakaan. Mielellään laittasin kuvia mutta postit olisivat sillon pari kuvaa ja linkki vanhaan ohjeeseen, tylsää. No sain onneksi uuden suklaa-kirjan mutta en tosiaan ala mitään kakkublogia pitää :)

pappardelli, fusilli mikä lie delli


6 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Tuo viinitarhurin juusto on NIIIIIN hyvää!

Voithan sä blogata myös ruuista ja antaa muuta TIETOA leivonnasta, vähän ammattimaisemmasta näkökulmasta ehkä?

Sanna kirjoitti...

Mä aloin joskus väkertää ravioleja käsin, mutta ei sitten riittänyt hermot eikä motivaatio sellaiseen pipertämiseen, se sitten jäi :D pastakone olis aika kova juttu.. Nättejä nämä sinun tortellinit kyllä, ja soppakin näyttää herkulta!

IreneKin kirjoitti...

Ihan nämä kuvatkin on kivoja, tykkään blogisi modernista ja rennosta otteesta! Ja kaikki leipomukset tosi herkullisen näköisiä, ne leivät esim. näyttää aina blogissasi ihan uskomattomilta! Joten...älä ainakaan lopeta, pliis :).

Irkku kirjoitti...

Juu, älä hylkää bloggaamista! Sulla on niin mielenkiintoisia juttuja.

Jaa että kaimakin on eksynyt tälle sivulle...?

IreneKin kirjoitti...

Irene, mimimerkkikaima, joo...Kolmaskin on, joku toimittajatyttönen bloggaa nimellä myös.

Veera kirjoitti...

Et voi mitenkään lopettaa bloggaamista, kenen leivänleipomistaitoja mä sitten kadehtisin??
Ja kadehtimiseen riittää ihan kyllä ne kuvatkin. :)