lauantai 23. toukokuuta 2009

kummat suklaat

pekoni!


Kummallisista suklaista varman kummin on tämä kinkkusuklaa rosepippureilla ja rosmariinilla. Todella hyvän yrttisen hajuinen mutta suklaana kyllä jo vähän liikaa. Hassua kyllä että itse ilmakuivattu kinkku on tässä se helpoin, vahvat yrtit ottaa vastaan. Kinkun suolaisuus sopii tosi hyvin suklaasen ja sitä saisi olla enemmän.. turhat rehut pois.

Toinen kumma suklaa ei ole oikeasti niinkään kumma vaan luomu maitosuklaa. Jostain syystä maitosuklaat ovat alkaneet nyt maistumaan ja vielä Valrhonan laihin maito Tanariva. Se on kermaista ja pehmeää kun neitsyen kosketus. Tämä luomu versio Cao Grande Lait 39% on maultaan aika saman makuista ja vielä saa ainakin stokkalta ranskapäivä jämiä helsingissä.

suklaa versus handmade breads

8 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Huh mikä suklaa ,toihan on kokonainen ateria! Olen lukenut jostain amerikkalaisesta pekonisuklaasta mutta mun mielstä kyllä kuulostaa ihan oudolta laittaa lihaa suklaan joukkoon..

Elsa kirjoitti...

Toi rosepippuri-yrtti ei vaan toimi tuossa MILLÄÄN, yök. Esim se kultasuklaan rosepippuri-valkosuklaa oli ihan jees, mut toi sopis sulatettavaksi johonki possupannuun jouluksi.

aleksi kirjoitti...

uskalsitko muka koskaan ees maistaa? :)

aleksi kirjoitti...

pekonisuklaassakin voi olla että se on lopulta ihan hyvää kun pääsee pekonin yli.. ei siinä varman maustu kun suola ja suola on parasta suklaan kanssa

Elsa kirjoitti...

uskalsin maistaa, vähän vain, kun se oli niin kauheaa

aikka kirjoitti...

hyi mää oon maistanu kerran rosepippuri-suklaata, ja se oli aivan hirveetä. Lensi kyllä suusta ku leppäkeihäs :)

aleksi kirjoitti...

oote nössöjä kaikki :)

aikka kirjoitti...

hahaa,se oli pahaa!! :) ei pääse yli eik ympäri..