perjantai 31. joulukuuta 2010

uudenvuoden suudelmaTaas kun olen vakoillut mitä ihmiset ostavat kaupasta, joka on siis mun uusin harrastus huomaan miten hassut on uudenvuoden juhlaruuat. Ihmiset tuntuu ostavan kokista, järjettömästi bisseä(nössöt huumorisiideriä), perunasalaattia, patonkeja, sipsejä, nakkeja ja näköjään myös pakastepitsoja. Aika moderni kaupunkijuhla. Huomaan itsekin menevän tohon, puoliksi vitsillä ostin nytkin perunasalaattia ja nakkeja, hienoja fiinejä nakkeja kylläkin. Perunasalaatiksi kuuluu vielä olla sitä halvinta joka sisältää valkoista kamaa ja jotain kovaa mikä saattaa olla perunaa. Hienon perunasalaatin säästän kesän ja varsinkin juhannuksen krillaukseen.


kesän perunasalaatti
kaikkea maun mukaan
perunoita osissa, pieniä puoliksi
kevätsipulin keppejä pienittynä
kapriksia
oliiviöljyä
sinappia, vähän
etikkaa
valkosipulia
pippuria

Kaikki sekasin, nautitaan jallumarinaadissa.


Kaikille varsinkin itselleni toivotan uudelle vuodelle rakkautta, hyviä patonkeja, seikkailuja, onnea musanteossa ja kaikkeasiistiä!
etikkaa, myös vähän

9 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Makoisaa ja hyvää Uutta Vuotta sulle Aleksi ja blogillesi!

Tusla kirjoitti...

Toi nakki- ja perunasalaattihomma on aika käsittämätöntä. Ja jos seuraa, mitä kauppaketjut mainostaa ennen uuttavuotta, vappua ja juhannusta niin nakkeja, perunasalaattia, sipsiä ja colaa. Ja ihmiset ostaa. Vaan kukin taaplaa tyylillään, mikäs siinä.

Hyvää menoa tulevalle vuodelle! :)

Nanna kirjoitti...

Erittän hyviä patonkeja ensi vuodelle! Peesaillaan sitten sun reseptejä, nyt kun sain pukilta keittiövaa'ankin

Anonyymi kirjoitti...

...ja täällä uunista tullut 'Tarte Flambée, pöydällä odottavat aprikoosit Auraa ja pistaasimurusia. Puolitummia 'possunpää' -sämpylöitä, joita oli pakko ostaa lähileipomosta paikallisen perunasalaatin kaveriksi.

Aleksille niitä makeita suudelmia, suojaa myrskyiltä, kodin lämpöä ja sitä 'rakkauta', kun lumihiutaleet leijailevat alkavana uutena vuotena 2011!

www.nami-hiiri.com

Satu kirjoitti...

Hauska harrastus. :-D Mäkin huomaan harrastavani tota samaa aina joskus. Onneksi en kovin usein. Ainakaan tietääkseni?

Kaikkea siistiä sullekin vuodelle 2011! :-)

tupu kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta ja onnistuneita leipomuksia.

Merituuli kirjoitti...

Ha haa! Mä myös usein kyttään mitä ihmiset ostavat ja mietin mitä niistä saisi aikaan. Jos siis sattuvat ottamaan muita kuin eineksiä. Ja jos ostavat pelkkiä eineksiä, yritän pitää turpani kii.

Jauhonpöllyistä tulavaa vuotta!

Veera kirjoitti...

Haa, meillä on sama harrastus! Niin kuin näköjään monella muullakin. :) Mä aina mietin, että olis kiva olla kassalla töissä ja vois päivät pitkät kytätä mitä muut ostaa. Ehkei se pidemmän päälle kuitenkaan riitä työn motivaattoriksi..

Erinomaista uutta vuotta!

aleksi kirjoitti...

ihmisiä vakoillessa huomaa että ne ostaa hirveän määrän "turhia" tuotteuta, leikkeitä, jugurtteja, kastikkeita ja vastaavia, ei siis periaatteessa valmisruokia muta valmiilta silti. ja miten jokainen tuntuu ostavan ketsuppia? yksi purkki musta riittää aika pitkään eikä joka ostoskerralla tarvitse uutta..

mutta tiedän että mulla on vähän kummat ostokset