keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

jotain maailmaa kuvina

valmistujaisjuhlapatongit


Jotenkin vaikuttaa ettei näin kesällä oikeen jaksa kokoajan leipoa tai ainakaan laittaa niitä tunkkasia ohjeita päivästä toiseen(kohta pistän silti ohraleivän) vaikka on jopa kesälomakin. Nyt lomalla olen keskittynyt en oikeen mihinkään, paitsi lauantaina oli valmistusjuhla, sunnuntaina lainakissasta eroamisjuhla ja tänään vain kaupungin kierros.

Torren kahvi on nätti


suklaa ei


Kaupungin varmaan parhaan kahvin ja maittavimman espresson saa luultavamminkin La Torre Fazionesta, mutta tänään oli oikeen pakko mennä valittamaan kahvilan myyjälle; kahvilan pienehkö myyntipuoli on niin kuuma että Amedein suklaat joita voi ostaa kahvin kanssa ovat aivan pilalla. 15g palasta ei tee mieli maksaa lähes euroa jos se on harmaantunutta hilseilevää mömmöä.

klassinen puistolounas


Muuten kaupunkiseikkailuun kuuluu puisto, Stokkan herkku ja muuten vaan. Ostin kokkipuodista uuden leivänviiltoveitsen.

lainakissa joka lähti pois

4 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Hei suosittelen Sis. Deliä Kalevankadulla tuon kahvin suhteen, ainakin niiden capuccino (tuplashotilla, tietty, ja vähän vähemmän maitoa kuin normaalisti laittaisivat)on sikahyvää!

Jael kirjoitti...

Onpa ärsyttävää jos kallis suklaa on mennyt pilalle huonojen säilymisolosuhteiden vuoksi;tuohan on ehdottomasti valituksen paikka-Onpa söde kisu;ottaisin tuollaisen ihan kokonaan enkä vaan lainaksi...

Anonyymi kirjoitti...

ihana kissa.

Anonyymi kirjoitti...

KIvaa, kun kävit !
Vierailet harvoin, mutta reilusti aina pidempään. Ethän vain torkahtanut ? ;-)

Kahvin kanssa suklaan täällä saa vielä ilmaiseksi eli kahvin hintaan 'salaa' lisättynä. Mutta se ärsyttää, että tökkäävät sen kuuman kupin kylkeen ja ilmankin ollessa +25°C ei sitä lötköä voi millään syödä.

Harmaa suklaa on jo epäesteettisenkin näköistä. Pidetty kylmässä tai muuten suuri lämmönvaihtelu. Hilseilyä olen myös huomannut, mutta vain tummissa hyvin kaakaopitoisissa levyissä - ja olkapäillä :-) Molemmissa väärät 'hoidot'.

Terv. www.nami-hiiri.com