tiistai 31. maaliskuuta 2009

kaksi suklaata

leonidas


En ole koskaan kai maistanut ihan vaan suklaata Leonidakselta kaiken maailman konvehteja kyllä. Tämä Pralines Leonidas dark 70% cocoa koko nimeltään oleva tummasuklaa on hassua, tosi hyvää maitosuklaaksi vaikkein sisällä tippaakaan maitoa(piti oikeen kattoa raaka-ainelistasta). Tosi kova, aika hajuton ja mauton tummaksi mutta kermainen ja olisi mahti pähkinän kanssa. Nami nami, kandee testaa varsinkin jos ei muka pidä tummasta oikeen mutta tahtoo silti koittaa.

newtree


Toinen herkku on Newtree Thym Alpha Chokolat noir omega-3 65%, suklaa pikkusilla riisikrispeillä, valkosilla pellavansiemenillä ja timjamilla. Tämäkään ei tosiaan ole kovin tumma vaan makea ja pehmeä. Paketin kun avaa se tuoksuu ihan pizzalle.. hmm.. suklaapizzaa. Pellavan siemenet on hyviä ja jänniä mutta niistä tulee inha öljyinen olo suuhun jos syö liikaa kerralla. Kerrankin kumpikin suklaa jonka ostin samalla on syömäkelposia ja oikeen hyviä.

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Leonidaksen suklaa kuulostaa tosi houkuttelevalta.Kävelen usein täällä Leonidaksen kaupan ohi;pitää ensi kerralla mennä katsomaan jos niillä vaikka olisi tuota.

Pellavansiemeniä suklaassa,hmmm..

Elsa kirjoitti...

Mä en kyllä ymmärrä tollasii yrttisuklaita, yääh :)