sunnuntai 4. lokakuuta 2009

tyyli-pipo

oh! cutiepie!

Kadulta ja tyyli-blogeista huomaa että ruotsalaishenkisen hupaisat tupsupipot on nyt muotia(ei siis ne viime talven svea-pipot). Oman pipon tarina on tietty monimutkaisempi kun itse pipo joka on varmaan joku h&m halpis. Pipon löysin siskoni kämpän eteisestä mutta se oli huonohko niin vaihoin sen katrin pipoon jonka se oli löytänyt jonkun teinihelvetti baarin lattialta(monet vaatteet on löytynyt eripaikkojen lattioilta). Aikakaisempi pipo löytyi ratikan lattialta.. äiti sanoikin ettei ollut ihmekään että joku oli sen jättänyt, oli kuulemma niin ruma. Se pipo jäi sirpan päässä kuudennelle linjalle.
Tyyli-blogit on muuten alkaneet luisua enemmän pelkän viihteen ja salaisten elämien suuntaan, tirkistelyä josta on jätetty turha muotikin jo pois. Tähän malliin; nyt lähetään tyttöjen kanssa juhlimaan! iik! iik! iik!:

tytöt tahtoo vaan bailaa


Koska tämä on tietty leivontablogi noin pääsääntöisesti laitan loppuun nerokkaan vinkin. Ruisleivästä jää taikinaa joka paikkaan, pöytään ja purtileihin niin lopun tiakinan voi hieroja jauhoihin kuivaksi. Instant raskijauhe! jolla voi antaa vähän hapanta lisämakua leipiin.

namia


5 kommenttia:

Nelle kirjoitti...

Mieti, mulla oli koko viikonloppu vaan Mulle(!) ja minä säilöin vihreitä tomaatteja, joita A juoksi pakoon ;)

Iik, iik, iik! ;)

aleksi kirjoitti...

aika hurjaa! pitää varmaan kaivaa säilöntä kirja esiin

Jael kirjoitti...

Aika hieno pipo sulla ja kiitos tuosta vinkistä mitä tehdä tuon ruisleipätaikinan jämille,sitten joskus kun mä leivon sellaista..

May kirjoitti...

Tuo peilivalokuva on aika mahtava. Onkohan yhtään lavastettu edes?

aleksi kirjoitti...

ei muuten taida edes olla lavastettu.. lähtee ihan luonnostaan :)