sunnuntai 22. marraskuuta 2015

aikojen alku

 kuvanlaatu ja käntynlaatu


Kun aloitin tätä blogia, puolenvuoden miettimisen jälkeen, sain tehtyä yhden postauksen ja kamera hajosi. Hajosi tai hävisi tai enemmänkin unohdin sen metroon matkalla kotiin. Hyvä blogi alku meinasi kaatua ensiaskeleella. Kuvat olivat muutekin tärkeä osa koska toinen osa, kirjotus, oli alussa aika sekavaa jokellusta, kirjoitusvirheitä jo valmiissa virheissä. Kamera hajosi taas, kolmannen kerran kai jo, sillä saa enää pelkkiä mustia kuvia eikä joka bloggaus voi kertoa lakuista tai mustastamakkarasta vaikka hyviä aiheita ovat kumpikin. Apuun tuli kännykkäkamera, hieno kamala Samsungin romu joka ei tiedä olisiko kamera vai puhelin, kamerapuhelin vai puhelinkamera, päästen pelkästään keskinkertaisuuteen joka lajissaan. Linssissä on jauhoa sisällä, zoomi ei toimi koska siellä on jauhoa sisällä ja kamera tarkentaa automaattisesti jauhoonsa. Lopputulos sopii yöllä Ikean valoihin.

huono kameran kanssa ei voi olla eväänä kun tonnikalamössöpatonkia


patonki 
250 g  vehnäjauhoa
170 g vettä
10 g pellavansiemeniä
5 g suolaa
5 g hiivaa

Vaivaa kaikista aineista taikina ja anna sen levätä tunti. Pyöritä taikinasta kaksi patonkia ja anna nousta noin 45 minuuttia. Paista 225 uunissa hyväksi.
ensin lounat pötköt Cafe Rougesta, sen verran raskas eväs että ei mennannut jaksaa kiiveta fillarin päällehyvät maisemat silti


ikean valoissa, Espoon pellolla

 

Ei kommentteja: